Ασφάλεια

Drupal έχει δοκιμαστεί με τους αυστηρούς κανόνες ασφαλείας από ειδικούς της Drupal και συνεργάτες. Η ενσωματωμένη ασφάλεια της είναι ισχυρή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλά μεγάλα sites με εξαιρετική ασφάλεια χρησιμοποιούν το Drupal, όπως whitehouse.org, commerce.gov, weforum.org και πολλά άλλα.

Ευχρηστία (User Friendly Design)

Κάθε λεπτομέρεια στο διαχειριστικό και στο κατάστημα έχουν προσεχθεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η διαχείριση να είναι εύκολη και αποτελεσματική. Παράλληλα ο απλός χρήστης-πελάτης μπορεί να καταλάβει εύκολα και γρήγορα πως να πραγματοποιήσει μια παραγγελία, και δε χάνονται πωλήσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Η ευχρηστία ισούται με περισσότερες πωλήσεις.

Google Friendly (SEF )

Τα links είναι SEF (search engine friendly) και συνεπώς το site είναι πιο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές "λύσεις". Η δομή του site επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση από τις μηχανές αναζήτησης, και δε δημιουργούνται προβλήματα από τη πολυγλωσσικότητα όπως σε άλλες πλατφόρμες. Επιπρόσθετα υπάρχει δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης των λέξεων-κλειδιών σε όλες τις κρίσιμες για το Google SEO θέσεις.

Ταχύτητα (Server friendly & Cache)

Η ταχύτητα βοηθά στην καλύτερη εμπειρία του χρήστη και συνεπώς στο να μη χάνονται πωλήσεις λόγω έλλειψης υπομονής από τον υποψήφιο πελάτη. Επίσης η ταχύτητα φόρτωσης του site αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για πιο "ψηλές" και καλύτερες κατατάξεις στο Google. Η καθυστέρηση της ιστοσελίδας μεταφράζεται αυτόματα σε απώλεια των πωλήσεων.

 

Πάρτε προσφορά για κατασκευή ιστοσελίδας GIM

Καλέστε μας σήμερα για κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας στο 2117153031 ή στείλτε ενα email με τη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας