Skip to main content

Social Media Marketing

Σας φαίνεται η ενασχόληση με τα Social Media ένα βουνό; Δυσκολεύεστε να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα των ενεργειών σας οργανικά και στην πληρωμένη διαφήμιση;

Το Social Media Marketing χωρίς κατάλληλο πλάνο, concept, περιεχόμενο και έξυπνη χρήση της διαφήμισης μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιο χάσιμο χρόνου.

Ακόμα και να καταφέρει κάποιος να βρει κάτι που "δουλεύει" τα Trends αλλάζουν τόσο γρήγορα που οτιδήποτε έχει ημερομηνία λήξης.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Είσαστε έτοιμοι;

Τι να περιμένετε...

 • Likes & Fans (όχι ότι δεν θα έρθουν, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός)
 • Αυξημένη αλληλεπίδραση με το Target Group
 • Ενδυνάμωση Brand
 • Loyalty, WOM & Νέους Πελάτες
Αγόρασα από τη GIM ένα site με προώθηση για extreme sports. Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν το site της εταιρείας και η άμεση επικοινωνία με τον υπεύθυνο της εταιρείας. Μου άρεσε η ποιότητα του site, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια και σε σχέση με αυτό που αναζητούσα είμαι ευχαριστημένος. Ανεπιφύλαχτα θα συνιστούσα την GIM σε όποιον ενδιαφέρεται για τη δημιουργία site.
Ανδρέας Καλογερόπουλος
OwnerTimbertrail

SEO: Search Engine Optimization

Κάθε φορά που ένας χρήστης αναζητά κάτι, η Google πρέπει να εμφανίσει τα πιο σχετικά και ποιοτικά αποτελέσματα μεταξύ 2+ δισεκατομμυρίων Sites!

Με όλο αυτό τον εκπληκτικό όγκο πληροφορίας είναι δύσκολο ένα Site να ξεχωρίσει και να εμφανιστεί στα πρώτα αποτελέσματα.

Η GIM είναι μια από τις ελάχιστες κορυφαίες εταιρείες SEO στην Ελλάδα, που εδώ και 10 χρόνια έχει ανεβάσει πάνω από 200 Websites στην πρώτη σελίδα της Google για δύσκολες λέξεις-κλειδιά.

Τι αποκτάτε:

 • Περισσότερο traffic, leads & πωλήσεις
 • Συσσωρευτικό αποτέλεσμα
 • Ενδυνάμωση Brand
 • Οικονομία σε βάθος χρόνου
Όλα έγιναν πολύ γρήγορα! Το νέο μου site είναι εύχρηστο, όμορφο και κάνει αυτό που πρέπει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στο έπακρο με τις υπηρεσίες της GIM. Με καλύπτει σε ένα πλατύ εύρος, καθώς πέρα από την κατασκευή θα τρέξουμε και SEO, για το οποίο γνωρίζω πως είναι γνωστοί πανελλήνια!
Σάββας Χατζηκωνσταντής
OwnerZeusCars

Google Ads

Το Google Ads είναι ένα εκπληκτικό αλλά ταυτόχρονο πολύπλοκο εργαλείο, που στα κατάλληλα χέρια μπορεί να βοηθήσει στο να διεισδύσει μια επιχείρηση στην αγορά, και να αναπτυχθεί.

Θέλετε άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα; ➡ Google Ads
Θέλετε πολύτιμα market insights που θα βοηθήσουν την συνολική σας στρατηγική; ➡ Google Ads
Θέλετε μεγαλύτερη επιστροφή στα χρήματά σας από την επένδυση στη Google; ➡ GIM

Τι να περιμένετε

 • Αύξηση ποιοτικής επισκεψιμότητας
 • Άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα
 • Πλήρης διαφάνεια
 • Αυξημένο ROAS
O Κάρολος και η εταιρεία του μας έπεισε πως ξέρει τι κάνει, πώς χρεώνει λογικά και δεσμεύτηκε για συγκεκριμένη θέση στο SEO.
Κωνσταντίνος Αναστασάκης
OwnerDermamed

Conversion Rate Optimization

Το Site σας έχει πολλή επισκεψιμότητα αλλά... δεν έρχονται Πελάτες!

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Το πιο πιθανό είναι πως το Site σας χρήζει άμεσης βελτίωσης. Ο καθένας μπορεί βέβαια να έχει μια άποψη για το ποιο είναι το "καλύτερο site". Αν θέλετε ένα πιο επιστημονικό τρόπο για να βελτιωθεί το Site σας μεθοδικά και με μετρήσιμη άνοδο της μετατρεψιμότητας σε Πελάτες, η λύση ονομάζεται CRO - Conversion Rate Optimization.

Τι να περιμένετε

 • Περισσότερους Πελάτες
 • Καλύτερη αξιοποίηση των Πόρων σας
 • Οικονομία σε βάθος χρόνου
 • Δυνατότητα για πιο εύκολο Scale
Διάλεξα τη GIM για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μου, χάρη στην εμπειρία της στη διαχείριση της πλατφόρμας. Το site ανταποκρίνεται πλήρως στις υπάρχουσες ανάγκες. Μου άρεσε η άμεση, αποτελεσματική, επαγγελματική, φιλική εξυπηρέτηση. Εύχομαι η GIM να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό την προσφορά των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της. Έχουμε ήδη συστήσει την εταιρεία για όλους τους παραπάνω λόγους!
Παναγιώτης Τσαγκάρης
OwnerZoiforos

Στρατηγική

Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια, υπολογίζουμε τις κινήσεις μας. Κάθε καμπάνια μας, έχει το δικό της πλάνο marketing.

Είναι αλήθεια πως θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εκτέλεση

Μόλις μάθουμε τι χρειάζεται να κάνουμε, χρησιμοποιούμε όλη μας την γνώση και εξειδίκευση για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη απόδοση και του τελευταίου cent που ξοδεύετε.

Κάνοντας το σωστό από την αρχή, διασφαλίζουμε πως το budget σας ξοδεύεται σωστά.

Βελτιστοποίηση

Η τιμή και η ζήτηση είναι έννοιες ευμετάβλητες. Έτσι είναι και οι καμπάνιες σας.

Παρακολουθούμε από πολύ κοντά τις διαφημίσεις σας για να εντοπίσουμε ευκαιρίες και να αποφύγουμε λανθασμένες κινήσεις.

Μονεμβασίας 4

Άγιος Δημήτριος, 17342, Αττική

info@greekinternetmarketing.com

τηλ: 211 71 53 031
211 41 12 599

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας!