Skip to main content
Όποιος Και Αν Είναι Ο Κλάδος Της Επιχείρησής Σας, Υπάρχει Μεθοδολογία Για Να Γίνει Πιο Επικερδής. Δείτε Παρακάτω:

Γιατί αποτυγχάνουν οι επιχειρήσεις B2B;

Η εμπειρία μας μας έχει δείξει πως πολλές Β2Β επιχειρήσεις κάνουν το ίδιο κρίσιμο λάθος: δεν μπορούν να προσαρμοστούν στην σύγχρονη πραγματικότητα.

Οι Β2Β επιχειρήσεις έχουν την τάση να βασίζονται σε παλιότερα και αποδεδειγμένα κανάλια επικοινωνίας όπως το τηλέφωνο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν χρήματα, και μάλιστα πολλά!

Ο όγκος και το κόστος της manual εργασίας όπως σύνταξη e-mail μηνυμάτων, τηλεφωνήματα, ανανέωση excel κ.λ.π. μεγαλώνει όσο μεγαλώνει και η επιχείρηση, κάτι το οποίο δυσχεραίνει την ανάπτυξη. Επίσης πολλοί Πελάτες B2B έχουν πια ανάγκη για άμεση ενημέρωση και γρήγορες αποφάσεις. Το να ξοδεύουν άδικα χρόνο σε επικοινωνίες για να μάθουν τιμές, διαθεσιμότητες και χαρακτηριστικά νέων προϊόντων είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους.

Στην GIM κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου, γιατί είδα το ενδιαφέρον τους να "ακούσουν" τις επιθυμίες μου. Η ανταλλαγή σκέψεων είχε σαν αποτέλεσμα, την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που να πουλάει πραγματικά. Με κριτήριο τον επαγγελματισμό τους, ανέθεσα στην GIM και την δημιουργία ενός blog. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία. Μπράβο σε όλη την ομάδα της Greek Internet Marketing για την δουλειά που κάνουν.
Ευπρέπιος Κατσαμάκης
OwnerLapis

Το Πρόβλημα… και η Λύση!

Εσείς που δραστηριοποιήστε στον τομέα της χονδρικής πώλησης πώς εκπαιδεύετε τους πελάτες σας; Πώς μεγιστοποιείτε την αξία των πωλήσεων σας; Κάνετε Cross-Sell? Παρέχετε αυτόματα XML feeds? Έχετε τη δυνατότητα έξυπνων εμπορικών πολιτικών? Βγαίνει το Site σας ψηλά στο Google?

Είναι λογικό όλες αυτές οι ερωτήσεις να σας προκαλούν πονοκέφαλο. Αλλά πως θα νιώθατε αν υπήρχε μία εύκολη απάντηση για όλες;

Διάλεξα τη GIM για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μου, χάρη στην εμπειρία της στη διαχείριση της πλατφόρμας. Το site ανταποκρίνεται πλήρως στις υπάρχουσες ανάγκες. Μου άρεσε η άμεση, αποτελεσματική, επαγγελματική, φιλική εξυπηρέτηση. Εύχομαι η GIM να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό την προσφορά των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της. Έχουμε ήδη συστήσει την εταιρεία για όλους τους παραπάνω λόγους!
Παναγιώτης Τσαγκάρης
OwnerZoiforos

Αναλάβετε Δράση

Αν ασχολείστε με B2B επιχείρηση, χρειάζεστε μία ολοκληρωμένη σωστή λύση. Έχοντας βοηθήσει να μεγαλώσουν πολλές επιχειρήσεις στο B2B κλάδο, είμαστε ικανοί να λύσουμε όλα σας τα τεχνικά προβλήματα.

Σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση με αξιόπιστη γέφυρα ERP, δυνατότητα για ξεχωριστό B2C & B2B κατάστημα από το ίδιο διαχειριστικό, διαφορετικές τιμές ανά συνδεδεμένο Πελάτη B2B, πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης, φόρμα γρήγορης B2B παραγγελίας για τακτικούς πελάτες, πολλαπλές καρτέλες πληροφοριών ανά προϊόν, δυνατότητα για δεκάδες χιλιάδες κωδικούς κ.α. 

Παρέχουμε επίσης πλήρη υποστήριξη Marketing αξιοποιώντας την BCR2 μεθοδολογία μας.

Θέλετε ένα δωρεάν αρχικό συμβουλευτικό ραντεβού;

Ναι με ενδιαφέρει

Γιατί Οι Επιχειρηματίες Επιλέγουν Την GIM Μέσα Από Το Πλήθος Των Επιλογών;

Δεν είμαστε η μόνη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών E-Commerce & Marketing αλλά…

 

  • Παρέχουμε ένα απίστευτα υψηλό ROI
  • Προτείνουμε την σωστή λύση με αντικειμενικά κριτήρια
  • Βρισκόμαστε στον χώρο περισσότερο από 10 χρόνια
  • Είμαστε διεθνής δημιουργική και τεχνολογική εταιρεία
  • Διαθέτουμε ομάδα Designers, εξειδικευμένη ομάδα SEO, ομάδα Προγραμματιστών, ομάδα Συμβούλων ανάπτυξης επιχειρήσεων, ομάδα ειδικών στο Digital Marketing, και δημιουργούς Περιεχομένου
  • Δεν είμαστε μόνο λόγια! Είμαστε κυρίως έργα
  • Προσφέρουμε δυνατότητα επιλογής μεμονωμένων υπηρεσιών ή μακροπρόθεσμων συνεργασιών σε συνολικό επίπεδο
  • Διαχειριζόμαστε την επιχείρησή σας σαν να είναι δική μας

Θέλετε ένα δωρεάν αρχικό συμβουλευτικό ραντεβού;

Ναι με ενδιαφέρει

Μονεμβασίας 4

Άγιος Δημήτριος, 17342, Αττική

info@greekinternetmarketing.com

τηλ: 211 71 53 031
211 41 12 599

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας!