Η Veito κατασκευάζει θερμαντικά σώματα τα οποία εκτός ότι είναι τα πιο αποδοτικά θερμαντικά σώματα στον κόσμο γοητεύουν τον καταναλωτή για το μοναδικό τους minimal και κομψό design. Ο αντιπρόσωπος Ελλάδας και Κύπρου “Coolptech Ltd” ανέθεσε στην GIM να κατασκευάσει το Site στην Ελληνική του εκδοχή σε πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα WordPress.

 

 

Η εταιρία GIM έχοντας πολύχρονη εμπειρία και στρατηγική μελέτη στον σχεδιασμό του κυβερνοχώρου κατασκεύασε για την Veito της Ελλάδας και της Κύπρου ένα εξαιρετικό Site. Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε στην Ελληνική της εκδοχή σε πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα WordPress και είναι ιδιαίτερα φιλική στον επισκέπτη με εργονομική πλοήγηση και γρήγορη φόρτωση των σελίδων της.

Η αύξηση του Conversion Rate, η προσθήκη της υπηρεσίας «Call me back» καθώς και η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος απογείωσαν την επισκεψιμότητα του Site και την εμπειρία του επισκέπτη/καταναλωτή.

Tο www.veitogr.com αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εξειδικευμένα καταστήματα θερμαντικών σωμάτων και ταχυθερμαντήρων νερού στον κόσμο και η GIM αισθάνεται περήφανη για αυτήν την συνεργασία.

Επιλέξτε τον πιο θερμό και έμπιστο σας συνεργάτη:

  • Veito- Ενεργειακά, αποτελεσματικά υπέρυθρα θερμαντικά σώματα μοντέρνου σχεδιασμού