Ο ιατρικός χώρος εξελίσσεται συνεχώς, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο ανταγωνισμός! Η εμφάνιση των διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων στον παγκόσμιο ιστό είναι πλέον επιβεβλημένη. Καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν λύση σε κάποιο ιατρικό πρόβλημα μέσω του διαδικτύου. Ένα γιατρός απαιτείται λοιπόν να έχει μία ολοκληρωμένη και ενημερωμένη παρουσία στο internet μέσα από την οποία θα ενημερώνει συνεχώς τους ασθενείς του και το κοινό για τις εξελίξεις του ιδίου και του κλάδου του.

Έχοντας ήδη συνεργασία με τη GIM στο θέμα του Digital Marketing o κ. Μοίρας, Ειδικός Ορθοδοντικός, κατανόησε την ανάγκη για πλήρη ανακατασκευή του παλιού του site.

Τελικός στόχος της ορθοδοντική εκτός από τη στοματική υγεία και τη σωστή λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος, είναι και η αισθητική βελτίωση. Αντίστοιχη ήταν και η παρέμβαση στο παλιό του site.

Ανακατασκευάστηκε πλήρως από Joomla πλατφόρμα σε Drupal κάτι που το αναβάθμισε τεχνικά και ποιοτικά. Παράλληλα όμως αναβαθμίστηκε και αισθητικά αφού απέκτησε νέο μοντέρνο σχεδιασμό responsive για κινητά και tablets.

Τα ιατρικά sites, όπως και κάθε επιστημονικό site, έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε πλούσιο περιεχόμενο. Φροντίσαμε λοιπόν στο νέο Site να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες με πλούσιο και επιστημονικά τεκμηριωμένο περιεχόμενο που αντανακλά το κύρος του ορθοδοντικού. Δημιουργήσαμε επίσης ενσωματωμένο blog ώστε να ανανεώνεται συνεχώς το περιερχόμενο του site με εύκολο τρόπο.

Δώσαμε επίσης σημασία στη καλαίσθητη και εύχρηση φόρμα επικοινωνίας με τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει ο ασθενής εύκολα και να βρει πως θα έρθει εύκολα στο ιατρείο.

Η σχέση της GIM επεκετείνεται και σε άλλες υπηρεσίες όπως την προώθηση SEO. Χάρη στο SEO έχουμε καταφέρει να φέρουμε το Site όχι μόνο στην πρώτη σελίδα αλλά και στην 1η θέση για λέξεις-κλειδιά στρατηγικής σημασίας!

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι η εξής:

  • Ανάλυση σε βάθος αναφορικά με την ποιότητα του site, τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο περιεχομένου (SEO audit)
  • Διορθώσεις στο site σύμφωνα με τα best practices (On-Page SEO Fixes)
  • Συνεχής ενδυνάμωση του site (Off-Page SEO)
  • Video Marketing δημιουργία βίντεο για προώθηση των υπηρεσιών του πελάτη
  • Μηνιαίοι προγραμματισμένοι έλεγχοι (mini SEO Audits) για να διασφαλίσουμε την ποιότητα σε τεχνικό αλλά και σε επίπεδο περιεχομένου.
  • Mini consulting σε διάφορα χρονικά διαστήματα για έξτρα ενέργειες που ήθελε να πραγματοποιήσει ο πελάτης.

Η έμπειρη ομάδα, ο σωστός σχεδιασμός και η μεθοδικότητα αποτελούν βασικά συστατικά της επιτυχίας. Ο κ. Μοίρας μας εμπιστεύτηκε την επαγγελματική του προβολή και ανταμείφτηκε με τον καλύτερο τρόπο για την επιλογή του αυτή. Τον ευχαριστούμε για την επιλογή του!