Ιατρικό Site Drupal - Orl.gr

Συχνά ακούμε πολλούς ανθρώπους να διαμαρτύρονται για πόνους στα αυτιά, στο λαιμό, και στη μύτη τους και κατ’ επέκταση στον ύπνο τους λόγω προβλήματος ροχαλητού.

Πολλοί από μας για να βρούμε μία άμεση διάγνωση για το τι μας συμβαίνει και από τι προκαλείται όλ’ αυτό, καταφεύγουμε στο διαδίκτυο έτσι ώστε να βρούμε ποιον εξειδικευμένο ωτορινολαρυγγολόγο θα επισκεφθούμε.

Και εκεί είναι που δεν ξέρουμε από πού θα πρωταρχίσουμε την αναζήτηση μας στην τεράστια λίστα που εμφανίζεται μπροστά μας

Το πρώτο που κοιτάμε, είναι να διαβάσουμε μια ωραία και σχετική με το πρόβλημα μας πρόταση που ανταποκρίνεται στα θέλω μας.

Όσο πιο σωστά δομημένο και φιλικό είναι το site που θα βρούμε στην αναζήτηση που θα κάνουμε, τόσο πιο πολύ ώρα θα κάτσουμε για να βρούμε μία πρώτη λύση.

Όσο πιο όμορφη και πλούσια σε περιεχόμενο (το οποίο θα ενημερώνεται συχνά) είναι η ιστοσελίδα, τόσο πιο εύκολα θα παροτρύνει τον επισκέπτη να έρθει σε επαφή με τον εκάστοτε εξειδικευμένο ιατρό.

Έχοντας μια μακροχρόνια συνεργασία με την GIM, ο κ. Κώστας Ι. Αναστασάκης MD, PhD Χειρούργος Ωτορινολαρυγγολόγος Ενήλικων και Παιδιών, καθώς και ο κ. Κωνσταντίνος Κ. Αναστασάκης MD, PhD Χειρούργος Ωτορινολαρυγγολόγος, εμπιστεύτηκαν την εμπειρία και τις γνώσεις μας πάνω στην κατασκευή και στο digital marketing, και με την συνεργασία τους και την καθοδήγηση μας δημιουργήσαμε το orl.gr

Και επειδή οι χρήστες που μπαίνουν με Mobile συσκευές στο διαδίκτυο αυξάνονται  όλο και περισσότερο, η ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε σε πλατφόρμα Drupal, είναι συμβατή με κινητά και tablets για να είναι όλα ευανάγνωστα και να μην κουράζουν τον επισκέπτη.

Επιπλέον το site λόγω του είναι βελτιστοποιημένο για μηχανές αναζήτησης, μετά την προώθηση Google SEO που κάναμε βρέθηκε στην 1η σελίδα για πολλές λέξεις-κλειδιά.

Αυτό βέβαια συνεπάγεται αύξηση επισκεψιμότητας, αναγνωρισιμότητα και αύξηση κύρους για το Ιατρείο.