H ManualPhysiotherapy είναι μια εταιρία που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και σωματικής και ψυχικής αποκατάστασης από διαφορές κινητικές δυσκολίες και σωματικές επιβαρύνσεις που προκαλούνται στο άτομο. Η εταιρία, ήδη δραστηριοποιούμενη στον χώρο για 27 χρόνια, αποφάσισε να επενδύσει σε ένα νέο website υψηλών προδιαγραφών το οποίο θα προσελκύσει νέα πελατεία και θα ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά ενός πολύ ευαίσθητου και υψηλής ζήτησης κλάδου. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να εμπιστευτεί στην ομάδα της GIM την δημιουργία του νέου ιστοτόπου της, manualphysiotherapy.gr.

 

 

Το ζητούμενο; Aπλό αλλά και συνάμα απαιτητικό: Να κατασκευαστεί ένα σύγχρονο και υπερλειτουργικό site το οποίο θα έχει ξεκάθαρο Lead Generation χαρακτήρα και απτή ικανότητα μετατροπής των νέων και επιστρεφόμενων επισκεπτών σε εν δυνάμει νέους πελάτες. Ο συνδυασμός αισθητικά μοντέρνου και πρακτικά λειτουργικού design μαζί με την αξιοποίηση όλων των ορθών πρακτικών για αποτελεσματικό Lead Generation/Inbound Marketing και κορυφαίο user experience, θα συνιστούσε το απαραίτητο συστατικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση του σκοπού μας.

Για την επίτευξη όλων των παραπάνω, προχωρήσαμε σε διεξοδική έρευνα και κατόπιν στην ενσωμάτωση των κατάλληλων εργαλείων ώστε να διαμορφωθεί ένα lead generation «οπλοστάσιο» που θα προτρέπει τον χρήστη με απλό και σαφή τρόπο να προβεί σε διαφορετικές ενέργειες και να διαδράσει με πολλούς τρόπους με τη σελίδα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα περιέχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Calls-To-Actions τοποθετημένα σε καίρια σημεία των σελίδων με funnel λογική ώστε ο χρήστης -περιηγούμενος και ανάλογα στο στάδιο το οποίο βρίσκεται- να παρακινείται να κάνει κάποια ενέργεια.

 

 

  • Τοποθετήσαμε ebook για free download σε σελίδες του site ώστε να είμαστε σε θέση να επιτύχουμε ένα υψηλό conversion rate στο site κατά την περιήγηση των νέων χρηστών.

 

 

  • Νewsletter με email funnel λειτουργικότητα, συμπλήρωση ερωτηματολογίου και δωρεάν αξιολόγηση 10 σημείων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να προσφέρουμε στον χρήστη του manualphysiotherapy.gr προσωποποιημένες λύσεις, ενημερώνοντας τον παράλληλα με χρήσιμες πληροφορίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τελικά να ενισχύσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ επαγγελματία και πελάτη.

 

 

 

 

  • Pop-up παράθυρο για one-click κλείσιμο ραντεβού αφού ο χρήστης έχει πατήσει τα Buttons που είναι τοποθετήμενα σε καίρια σημεία των σελίδων.

 

 

  • Πλούσιο και κατηγοριοποιημένο σε segments blog που περιέχει πληθώρα άρθρων έτσι ώστε να έχουμε στη διάθεσή μας ένα δυνατό SEO εργαλείο.

 

 

  • Σελίδα με Κριτικές και Testimonials από ασθενείς αλλά και επαγγελματίες του κλάδου.

 

 

  • Responsive Design για την ίδια υψηλή απόδοση και την ταχύτατη φόρτωση του site σε όλες τις συσκευές.
  • Lazy Load Image για ταχύτερη φόρτωση των φωτογραφιών και εξοικονόμηση πόρων του server.
  • Newsletter Mailchimp Integration με double opt-in.
  • Αυτόματη ανανέωση περιεχόμενου των videos μέσα από το youtube.