Τα γνωστά ενεχυροδανειστήρια Goldbuyers.co.gr διαθέτουν καταστήματα πανελλαδικά και παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενεχυρίασης. Το παλιό Site της εταιρείας δεν αντιπροσώπευε επάξια το Brand, και παρουσίαζε προβλήματα αισθητικής και φιλικότητας προς τις μηχανές αναζήτησης.

Η GIM ανέλαβε την πλήρη ανακατασκευή του Site σε Drupal, με πρωτότυπο μοντέρνο Design, εύχρηστες φόρμες επικοινωνίας και μηχανισμό Store Locator. Παράλληλα αναλάβαμε την προώθηση Google SEO ώστε να ανέβει το Site στην πρώτη σελίδα για σχετικές αναζητήσεις όπως ενεχυροδανειστήρια.

 

 

 

Αρχική Σελίδα

H Αρχική Σελίδα , με την 1η ματιά, σου δίνει την εντύπωση ότι θα περιηγηθείςε σε ένα σύγχρονο και μοντέρνο site που έχει να κάνει με την Ενεχυρίαση, με την πώληση περιουσιακών στοιχείων και την αγορά κοσμημάτων.

 

ενεχυροδανειστήρια goldbuyers

 

Εσωτερική Σελίδα Υπηρεσίας

Οι εσωτερικές σελίδες του , είναι εύχρηστες και μπορείς να πληροφορηθείς για υπηρεσίες ενεχυρίασης για ιδιώτες και για την ενεχυρίαση ή αγορά κοσμημάτων και ρολογιών. 

Επίσης υπάρχει δινατότητα αγοράς έργων τέχνης, πολύτιμων μετάλλων, επώνυμων τσαντών και πολλών άλλων αντικειμένων. 

Μπορείς να αναζητήσεις αυτό που ψάχνεις καθώς επίσης να ενημερωθείς ηλεκτρονικά μέσω Φόρμας Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

 

 

Το πολύ "δυνατό" εργαλείο του site είναι οι σύνθετες φόρμες που έχουν ενσωματωθεί, όπου ο χρήστης μπορεί να ζητήσει μέσα από την αναλυτική φόρμα  αυτό που αναζητά.

 

 

Store Locator

Εξίσου σημαντικό εργαλείο είναι το Store Locator όπου μπορείς να βρεις το δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας GoldBuyers.

 

καταστήματα ενεχυροδανειστηρίων goldbuyers