Το Getaline.gr είναι o No1 μεταπωλητής της CYTA στην Ελλάδα.

Αποτελεί πρωτοπόρο εταιρία στον χώρο του Internet και στο site της μπορεί κανείς να βρει όλα τα προγράμματα Σταθερής Τηλεφωνίας, Internet, Κινητής και Τηλεόρασης της Cyta με όμορφο οργανωμένο τρόπο.

Προτεραιότητα της εταιρίας είναι να προσφέρει αξιοπιστία, ασφάλεια και ευκολία κατά την περιήγηση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα και την αγορά του πακέτου τους.

Το παλιό site της εταιρείας δεν ήταν αντάξιο του Brand μιας και είχε παλιώσει, και παράλληλα υπήρχαν θέματα δυσχρηστίας από Mobile συσκευές.

 

Η Πρόκληση

getaline.gr

Η εταιρία Getaline μας ζήτησε την ανακατασκευή του Site της, με στόχους:

  • την απόλυτη συμβατότητα με Mobile συσκευές
  • την αισθητική αναβάθμιση του Site
  • την αύξηση του Conversion Rate
  • και την αύξηση της μέσης αξίας παραγγελίας

 

Η Λύση - Σχεδιασμός Νέου Concept

getaline.gr

Για να μπορέσουμε να αυξήσουμε το Conversion Rate και τη μέση αξία παραγγελίας έπρεπε να σκεφτούμε ξανά το όλο Concept από την αρχή. Ενώ στο παλιό site οι χρήστες διάλεγαν απλά ένα πακέτο, στο νέο Site αποφασίσαμε να δείχνουμε με ένα εύχρηστο τρόπο Addon υπηρεσίες που μπορούν να προσθέσουν στο πακέτο τους. Αυτό βοήθησε και στην αύξηση του Conversion Rate, αφού καταφέραμε να μειώσουμε σε σημαντικό βαθμό τις περιττές σελίδες και υπομενού που κούραζαν τον επισκέπτη.

Στο νέο σύστημα οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να κοστολογούν το δικό τους "tailor-made πακέτο" μέσα από την ίδια σελίδα, εύκολα και γρήγορα. 

getaline.gr cyta

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι το site είναι full-responsive και έτσι μπορεί να καλύψει όλους όσους επισκέπτονται το site από οποιαδήποτε συσκευή, είτε είναι desktop, είτε Mobile, είτε κάποιο tablet. Οι χρήστες είναι περισσότεροι πλέον σε κινητές συσκευές και για αυτό τον λόγο αφιερώθηκε σημαντικό χρόνος και μελέτη για το πως θα πρέπει να εμφανίζεται στα κινητά και tablet, με έμφαση στη κάθε λεπτομέρεια.

 

Σχεδιασμός -  Προγραμματισμός

Όσο αφορά το τεχνικό και προγραμματιστικό κομμάτι του site, το Site ενώ ήταν ήδη σε Drupal κατά βάση δημιουργήθηκε από την αρχή. Δημιουργήσαμε επίσης ένα ειδικό Drupal module για την εύχρηστη καταχώρηση και διαχείριση των συνδυαστικών υπηρεσιών αλλά και των προϊόντων γενικότερα.

Tο Getaline.gr ξεχωρίζει στον χώρο σαν την μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει όλα τα προγράμματα Cyta με την πιο απλή διαδικασία online αίτησης! Πιστεύουμε πως αποτελεί σημείο αναφοράς για Sites αυτού του είδους πανελλαδικά. Ήδη τα πρώτα στοιχεία του Αυγούστου δείχνουν ρεκόρ πωλήσεων και είμαστε ευτυχείς για αυτό.

 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Getaline και τον κ. Τσάκο για την εμπιστοσύνη τους.