Δύο άνθρωποι + Δυο Μεγάλες Αγάπες… To food travel και τα tours ήταν η επιτυχημένη συνταγή για να υλοποιηθεί το Site: www.foodtourlovers.com

Το νέο και φιλόδοξο Startup με αρχικές πόλεις δραστηριοποίησης την Αθήνα, το Παρίσι, την Λισσαβόνα και την Σιγκαπούρη κέρδισε αμέσως την αγάπη των online επισκεπτών της∙ τόσο για τα food tours όσο και για τις ελκυστικές του ιστοσελίδες…

 

Βασικό ζητούμενο στο νέο αυτό Site ήταν η εξαιρετική ταχύτητα φόρτωσης από οποιαδήποτε τοποθεσία ανά τον κόσμο. Το ‘State of the Art’ on page SEO καθώς και η ευχρηστία ιδιαίτερα στον τρόπο των OnLine κρατήσεων απογείωσαν τη δυναμική του www.foodtourlovers.com

O χρήστης περιηγείται με ευχέρεια ενώ παράλληλα ανακαλύπτει τις απολαυστικές προτάσεις του Site και ενθουσιάζεται με την εξαιρετική ταχύτητα της φόρτωσης των σελίδων του.

Με αυτόν τον τρόπο, τα “food tours” παρουσιάζονται με ελκυστικό και κατανοητό τρόπο γεγονός που βοηθάει τον χρήστη να ελέγξει τη διαθεσιμότητα και να αγοράσει OnLine το “food tour” που επιθυμεί. H ψηφιακή του ξενάγηση γίνεται ευχάριστη πριν καν αρχίσει την offline, αστική περιπατητική του γευσιγνωσία.

 

Οι παράγοντες που συνέβαλλαν στην εκτόξευση της γεύσης του Site ήταν:

  • Η αξιοποίηση της πολύχρονης τεχνογνωσίας της GIM σε open-source sites (Ιστοσελίδων ανοιχτού κώδικα)
  • Το Conversion Rate Optimization
  • Η αξιοποίηση των Google best practices
  • H ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας (Speed Optimization) που συνέβαλλε στην φιλική πλοήγηση ενός ικανοποιημένου επισκέπτη (User Experience)

Τα παραπάνω δεδομένα είναι απαραίτητα δομικά συστατικά που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία των online κρατήσεων.

  • Επισκεφτείτε το www.foodtourlovers.com και ζήστε και εσείς μια αξέχαστη γευστική ξενάγηση σε μια από τις πιο διάσημες πόλεις του κόσμου!