Σε συνεχεία της αναβάθμισης του κεντρικού site της Creative Group και της συνολικής επιτυχημένης συνεργασίας, ο Πελάτης μας ανέθεσε να προχωρήσουμε στην ανακατασκευή του Creativegroup-Academy.gr

Η εμπιστοσύνη που δείχνει η CreativeGroup στην εταιρεία μας, μας δίνει ώθηση αλλά και μεγαλύτερη ευθύνη για να ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

To Creativegroup-Academy.gr απευθύνεται σε αρχάριους που θέλουν να αποκτήσουν τις σωστές βάσεις για μια επιτυχημένη καριέρα. Αφορά επίσης και σε επαγγελματίες που αναζητούν νέες τεχνικές εφαρμογές για την εξέλιξη της δουλειάς τους και την προσέλκυση νέας πελατείας. Τέλος αφορά και την επιχείρηση που θέλει να επιμορφώσει το τεχνικό προσωπικό της, δημιουργώντας σύγχρονες υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ και πρόσθετων τεχνητών νυχιών.

 

 

Η Πρόκληση

Ζητούμενο του νέου Site ήταν η άμεση αύξηση του Conversion Rate. Το παλιό Site δεν είχε ξεκάθαρο Concept και ο χρήστης μπερδεύοντας μιας και δε γνώριζε που πρέπει να κάνει κλικ και γιατί.

 

Η Λύση

Η GIM δημιούργησε από την αρχή ένα νέο Wireframe για το νέο Site. Αφού καταλήξαμε στο τελικό Wireframe με τον Πελάτη προχωρήσαμε στη δημιουργία Custom Design σε μορφή μακετών PSD. Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην πλήρη ανακατασκευή του Creativegroup-Academy.gr σε πλατφόρμα Wordpress.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως στο στάδιο της προεργασίας πραγματοποιήθηκε μελέτη των Google Analytics, του UX/UI, Consulting στο Πελάτη, και στη συνέχεια παρουσιάσαμε το νέο Concept για το Site.

Μέρος του νέου Concept ήταν ο περιορισμός των κατηγοριών από 10+ σε μόλις 4, η πλήρης αλλαγή λεκτικών της 1η σελίδας, και η ριζική αναδιαμόρφωση του τρόπου παρουσίασης του κάθε σεμιναρίου.

Στο creativegroup-academy.gr πραγματοποιήθηκαν τα εξής:

  • Ενδελεχής έρευνα
  • Νέο Concept και Custom design
  • Ανακατασκευή σε Wordpress με 100% responsive δομή
  • Εύχρηστο sticky menu
  • Ενότητα "Είπαν για εμάς" με κριτικές των μελών
  • Ενότητα με πρόσθετες πληροφορίες όπως προϊόντα
  • Εκπαιδευτικό υλικό για εξάσκηση των μελών
  • Όμορφη και χρηστική εμφάνιση των σεμιναρίων
  • Εύκολος τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος με Online φόρμα (και Tracking του Sales Funnel)

On-Page SEO

Το  creativegroup-academy.gr είναι σχεδιασμένο με τρόπο που το κάνει φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. Η δομή του έχει κατανοητή από τη Google με Stuctured Data, και διαθέτει το πολύ σημαντικό Canonical στο κώδικα του.
Με αυτό το τρόπο το site έχει την υποδομή να πάει καλά στα αποτελέσματα αναζήτησης και να αποκτήσει ακόμα περισσότερη επισκεψιμότητα.

 

Σε 2η φάση ξεκινάμε το Digital marketing με SEO, AdWords, Social Media Marketing και άλλες υπηρεσίες της GIM, ώστε να έρθουν άμεσα αποτελέσματα.