Δυναμικά Websites

Η Real Finance δραστηριοποιείται στην τραπεζική αγορά από το 2005, κατέχοντας μία από υψηλότερες θέσεις στην επίσημη διαμεσολάβηση στεγαστικών δανείων, με σκοπό να σας προσφέρει αδιάλειπτα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Στα 58 χρόνια λειτουργίας της Rollex, η ποιότητά της, οι προδιαγραφές της και η παραγωγική της αρτιότητα έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της αγοράς, δίνοντάς της ηγετική θέση στον τομέα της.
Το Getaline.gr είναι o No1 μεταπωλητής της CYTA στην Ελλάδα. Δημιουργήσαμε ένα Site σημείο αναφοράς για τα Lead Generation sites στην Ελλάδα.
Εταιρεία ενοικίασης πούλμαν για μεταφορά μαθητών, συλλόγων, προσωπικού καθώς και για εκδρομές.
Μια από τις μεγαλύτερες σχολές στην Ελλάδα όσον αφορά την επαγγελματική εκπαίδευση και εκμάθηση της περιποίησης νυχιών
Έχοντας ήδη συνεργασία με τη GIM στο θέμα του Digital Marketing o κ. Μοίρας, Ειδικός Ορθοδοντικός, ανέθεσε την πλήρη ανακατασκευή του Site του από Joomla πλατφόρμα σε Drupal κάτι που το αναβάθμισε τεχνικά και αισθητικά
Ιατρικό site Ω.Ρ.Λ. του κ. Κώστα Αναστασάκη στο Μαρούσι Αττικής, σε πλατφόρμα Drupal
Πλήρης ανακατασκευή του Site της γνωστής αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων Goldbuyers.co.gr σε Drupal
Δυναμικό site εκδρομών στη Σαντορίνη, με δυνατότητα online booking για τις εκδρομές και ενσωματωμένο blog με πληροφορίες για το νησί.
Μουσική βιβλιοθήκη με έτοιμο ή κατά παραγγελία υλικό που προορίζεται για το ραδιόφωνο, τον κινηματογράφο, το διαφημιστικό σποτ ή οποιοδήποτε εταιρικό ή εμπορικό μουσικό σήμα.

Σελίδες