Η συνεργασία της Verorama και της GIM μετράει αρκετά χρόνια βασισμένη στις κοινές απαιτήσεις για ένα e-shop που κάνει την ζωή εύκολη στους χρήστες και ανταποκρίνεται στις αισθητικές προδιαγραφές ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η συνεργασία με την εταιρεία Verorama δεν περιορίζεται μόνο στο E-Commerce Development αλλά και στο Performance Marketing μέσω PPC διαφήμισης και SEO.

Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τηνα ανακατασκευή του Magento E-Shop αποφασίσαμε από κοινού να πάμε σε ένα μοντέρνο αλλά συνάμα πρακτικό Design. Στο νέο e-shop η αναζήτηση των προϊόντων, η περιήγηση στις κατηγορίες και η εύρεση του προϊόντος μέσω των κατατοπιστικότατων φίλτρων έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ.

 

 

Η σελίδα κάθε προϊόντος περιλαμβάνει αναλυτική περιγραφή του, πολλαπλές εικόνες υψηλής ευκρίνειας και δυνατότητα επιλογής χρώματος, μεγέθους, ποσότητας, και συσκευασίας δώρου.

Αυτές οι παροχές σε συνδυασμό με το πρόγραμμα πόντων ανταμοιβής για τους πιστούς πελάτες κάνουν την συνολική αγοραστική εμπειρία του χρήστη μοναδική.