Σχετικά με το Project

Olympian Sandals δραστηριοποιείται στην κατασκευή & πώληση χειροποίητων γυναικείων σανδαλιών από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Τα σανδάλια παράγονται εξ'ολοκλήρου στην Ελλάδα με βάση πολύ υψηλά Standards ποιότητας και απευθύνονται σε κοινό με high-end απαιτήσεις. Το target group περιλαμβάνει χώρες όπως οι Η.Π.Α., η Αυστραλία, και άλλες χώρες με affluent κοινό.

 

GIM E-Commerce Solution

Στην GIM αναλάβαμε την δημιουργία ενός μοντέρνου εικαστικού που ταιριάζει και αναδεικνύει με την φιλοσοφία της Olympian Sandals και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

Χρησιμοποίησαμε την ευελιξία & ασφάλεια που παρέχει η κορυφαία πλατφόρμα e-commerce Magento. Διαμόρφωσαμε κατάλληλα τόσο τις προϊόντικες σελίδες όσο και τις κατηγορίες, πάνω στα προϊόντα της Olympian Sandals.

 

Olympian Sandals

 

Προσθέσαμε την δυνατότητα multi-currency για προσαρμογή του e-shop σε 3 διαφορετικά νομίσματα και επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες όπως την διαθεσιμότητα & και το μεγεθολόγιο σε κάθε προϊοντική σελίδα.

Φροντίσαμε ώστε το e-shop να είναι φιλικό προς όλες τις μηχανές αναζήτησης και να προσφέρει ευκολία πλοήγησης & αγοράς από όλες τις συσκευές (laptop, mobile, tablet).

Καθώς αφορά ένα project με στόχευση στο εξωτερικό, δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στο design, την ταχύτητα και την εμπειρία χρήστη.

 

Conversion Rate Optimization

Στα πλαίσια της έναρξης του Conversion Rate Optimization, πραγματοποιήσαμε Usability testing με κατοίκους των ΗΠΑ. Επίσης καταγράψαμε heatmaps, και scrollmaps καθώς και user tracking videos ώστε να αντιληφθούμε πληρέστερα τη συμπεριφορά των επισκεπτών, να αξιολογήσουμε αντικειμενικά το UX/UI και να πραγματοποιήσουμε βελτιώσεις ώστε να μεγιστοποίησουμε την απόδοση του e-shop.

 

Olympian Sandals product