Το IssueFashion αποτελεί ένα νέο δυναμικό Fashion Brand στον ελληνικό χώρο. Οι απαιτήσεις του πελάτη αφορούσαν ένα αντιπροσωπευτικό κορυφαίο E-Shop με state of the art τεχνολογίες όπως configurable lookbook και integrated marketing system, ακολουθώντας τα πρότυπα BCR της GIM. Επιλέξαμε την αξιόπιστη ποιοτική λύση του Magento 2 για την υλοποίηση αυτού του δύσκολου Project. Πολλές λειτουργίες του όπως Dynamic Remarketing σε Facebook & Google, Email Follow-Up system, Configurable lookbook έγιναν εντελώς Custom για αυτό το eshop.

 

Αρχική

 

 

Κατηγορία

Όμορφο minimal design, στα πρότυπα eshops εξωτερικού. Εύχρηστα φίλτρα αναζήτησης multi-select με τεχνολογία Ajax. Προβολή σε 2στηλο, 3στηλο ή 4στηλο ανάλογα με την οθόνη της συσκευής και τις προτιμήσεις του χρήστη. Σπαστά χρώματα στην προβολή κατηγορίας αλλά ενιαία προβολή μέσα στο προϊόν.

 

Προϊόν

Minimal clean design. Mobile-friendly λεπτομέρειες που καθιστούν τη χρήση του ευχάριστη από mobile χρήστες (άνω του 50% της επισκεψιμότητας). Loyalty system και ειδικός μηχανισμός shop the look.

 

Lookbook

To IssueFashion είναι το μοναδικό eshop στην Ελλάδα που διαθέτει configurable lookbook. Αυτό σημαίνει πως δεν δείχνουμε απλά την πρόταση του Look, αλλά μπορεί η πελάτισσα να επιλέξει ποια από τα κομμάτια του συνόλου θα αγοράσει, και να επιλέξει το χρώμα/μέγεθος που επιθυμεί. Αποτελεί ένα εξαιρετικά πολύπλοκο μηχανισμό και είμαστε υπερήφανοι για την κατασκευή του.

 

 

Blog

Δε θα μπορούσε από ένα κορυφαίον fashion ηλεκτρονικό κατάστημα να λείπει και ένα όμορφο blog.