Κριτικές Πελατών

Είπαν για εμάς...

Διάλεξα τη GIM λόγω προσωπικής επαφής, εμπιστοσύνης στις δυνατότητες για υλοποίηση του project, τιμολογιακής πολιτικής, και τα θετικά σχόλια που έλαβα από τρίτους.

Μου άρεσε η αμεσότητα υλοποίησης επιμέρους tasks, η ολοκλήρωση συμφωνηθέντων, η ικανοποίηση αναγκών που δημιουργήθηκαν κατά την ανάπτυξη του project, και η συμβουλευτική υποστήριξη του project.

Κατά τη διάρκεια του Project προέκυψαν κάποια τεχνικά προβλήματα αλλά επιλύθηκαν αποτελεσματικά με την ανάθεση σε αποκλειστικό προγραμματιστή/υπέυθυνο για όλο το Project.

Επαγγελματισμός, καλύφθηκα πλήρως όσων αφορά την δημιουργία του site άλλα και για μελλοντικές συνεργασίες. Στο προϊόν που πήρα μου άρεσε ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα. Επίσης μου άρεσε το after sales και η άμεση ανταπόκριση. 

Πιστεύω πως έχω κάνει καλή επιλογή. Έχει γίνει ήδη απόσβεση της επένδυσης.

Πάρης Μώμος

www.argopiraeus.com

Παρατηρήσαμε ότι με την Google AdWords καμπάνια μετά τη βελτιστοποίηση σας αυξήθηκαν οι ιδιώτες πελάτες.

Υπολογίζουμε σίγουρα ότι έχουμε 10 τηλεφωνήματα την ημέρα από τα οποία μετατρέπονται σε πελάτες τα 6 με 7!

Xάρης Ν.Χαράλαμπος

www.abaermis.gr

www.kmaroussis.gr

Ύστερα από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες από δήθεν «ειδικούς» αναθέσαμε στην GIM την ανακατασκευή και την προώθηση του eshop μας, αφού είχαμε ακούσει τα καλύτερα λόγια για την εταιρία και τον κ. Τσιλιγκιριάν. Το αποτέλεσμα; Το καλύτερο δυνατό! Ευχαριστώ πολύ όλο το επιτελείο της GIM και ιδιαιτέρως την κυρία Πόπη Καψιώτη.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα! Το νέο μου site είναι εύχρηστο, όμορφο και κάνει αυτό που πρέπει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στο έπακρο με τις υπηρεσίες της GIM.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας για προώθηση Google SEO με την εταιρεία Monosmart, δημιουργήσαμε ένα 2D Animation Video, για να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μόννωσεις.

Σελίδες