Ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας Όμηρος είναι από τους πρώτους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα. Σήμερα,το ΙΕΚ Όμηρος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πιστοποιητικών και πτυχίων με κορυφαίες διεθνείς συνεργασίες.

 

Google AdWords

Αναλάβαμε τη βελτιστοποίηση της καμπάνιας Google AdWords την κρίσιμη περίοδο των εγγραφών (καλοκαίρι 2013) και μέσα σε λίγες μέρες, προβήκαμε σε ολικό επανασχεδιασμό της,με κύριο στόχο την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του budget, προκειμένου να επιτευχθεί αύξηση των leads και της εταιρικής εικόνας του Ομίλου.

Kατόπιν ανάλυσης των στατιστικών στοιχείων του τελευταίου έτους και του ανταγωνισμού, προχωρήσαμε στη δημιουργία 15 διαφορετικών Καμπανιών και 50 νέων ad groups. Λαμβάνοντας υπόψη τις ξεχωριστές ανάγκες και insights των κοινών που απευθύνεται το ΙΕΚ, με τις 50 ειδικότητες που προσφέρει και στοχεύσαμε με διαφορετικές διαφημίσεις και keywords σε κάθε κοινό ξεχωριστά. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές ειδικότητες όπως Πληροφορική,Οικονομικά,Δημοσιογραφία,Κομμωτική,Security κτλ

Σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά, όπως αυτή της εκπαίδευσης και κατάρτισης των νέων, καταφέραμε μέσα στις πρώτες 15 μέρες να:

  1. ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Case StudyΑυξήσουμε τα clicks κατά 17,54%,μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος κατά 24,32%
  2. Αυξήσουμε το CTR κατά 25,51% στο δίκτυο αναζήτησης και 79,25% στο δίκτυο εμφάνισης.
  3. Μειώσουμε το CPC κατά 35,62%
  4. Αυξήσουμε το Average visit duration κατά 48,76%


+48.76%
ΑΥΞΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

+17.54%
ΑΥΞΗΣΗ CLICKS

+79.25%
ΑΥΞΗΣΗ CTR ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

35.62&
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ COST / CLICK

SEO

Παράλληλα με τη διαφήμιση Google AdWords ξεκινήσαμε τη βελτιστοποίηση SEO για το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Μέσα σε 2 μήνες καταφέραμε να το ανεβάσουμε στην πρώτη σελίδα της Google για λέξεις κλειδιά σχετικές με ΙΕΚ.

Μετά τα παραπάνω πολύ θετικά αποτελέσματα συνεχίζουμε τη συνεργασία μας σε επίπεδο συμβουλευτικής Internet Marketing και συνεχής βελτιστοποίησης της καμπάνιας Google Adwords, με σκοπό την αύξηση των εγγραφών και κατ'επέκταση της κερδοφορίας του ΙΕΚ Όμηρος.

 

Θέλετε παρόμοια αποτελέσματα;

Συμπληρώστε την ειδική φόρμα για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και ένας ειδικός της GIM θα επικοινωνήσει μαζί σας!