Τα αποτελέσματα του SEO έδειξαν:
α) Αύξηση της Οργανικής επισκεψιμότητας κατά 219%
β) Αύξηση του Visibility score κατά 500%

Οι καμπάνιες στα Adwords απέδωσαν:
α) Ανεβάζοντας κατά 30% τα Leads των κρατήσεων του Fenix
β) Μειώνοντας κατά 20% το κόστος ανά κλικ
γ) Ανεβάζοντας κατά 10% τις αναζητήσεις του brand στο Διαδίκτυο (brand reputation)

To Best Western Fenix Hotel  είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πληρέστερα Ξενοδοχεία στη Γλυφάδα. Η GIM ανέλαβε την υποστήριξη του Website και το Digital Marketing με στόχο την αύξηση των κρατήσεων στα δωμάτια καθώς και στις αίθουσες δεξιώσεων. Το πλάνο περιελάμβανε:

SEO
Google AdWords
Facebook Ads
Reputation Monitoring

 

SEO - Search Engine Optimization

Παρόλο που το Best Western Fenix Hotel είναι ένα από τα πιο γνωστά και ποιοτικά ξενοδοχεία στη Γλυφάδα, οι κατατάξεις του Site στη Google και η οργανική επισκεψιμότητα δεν αντικατόπτριζαν αυτό το γεγονός. Πρωταρχικός στόχος του SEO ήταν η άμεση βελτιώση των κατατάξεων για Local Queries όπως ξενοδοχείο Γλυφάδα, αλλά και η αύξηση επισκεψιμότητας από αναζητήσεις σχετικές με αίθυσες δεξιώσεων, γάμων, βάπτισης κ.τ.λ.

Αφού ολοκληρώσαμε το SEO Audit του Website και πραγματοποιήσαμε τις κατάλληλες διορθώσεις ξεκινήσαμε τις ενέργειες ενδυνάμωσης με off-page SEO. Το αποτέλεσμα ήταν σε λίγους μήνες η βελτιώση του Visibility Score κατά 500% και η αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας κατά 219%.


+30%
ΑΥΞΗΣΗ LEADS

+219%
ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

-20%
ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΚΛΙΚ

+500%
VISIBILITY SCORE

Google AdWords 

Ξεκινήσαμε τη διαχείριση και βελτιστοποίηση του λογαριασμού AdWords από το Νοέμβριο του 2014 θέτοντας ως στόχους τα εξής:

  • Αύξηση leads για αίθουσες δεξιώσεων και γάμων
  • Μείωση κόστους διαφήμισης και ταυτόχρονη αύξηση των conversions (συμπληρωμένες φόρμες   επικοινωνίας)
  • Αύξηση αναγνωρισιμότητας του Fenix Hotel
  • Μείωση ποσοστού κρατήσεων απο τις τουριστικές μηχανές αναζήτησης (booking κτλ) 

Mέσα στον πρώτο μήνα της συνεργασίας μας, σχεδιάσαμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε, αναλύοντας τον ανταγωνισμό και τα στατιστικά στοιχεία του τελευταίου έτους μέσω του Google Analytics.

Προκειμένου να επιτευχθουν οι παραπανω στόχοι, μελετήσαμε και τροποιήσαμε τις landing pages όπου οδηγούσαμε τους επισκέπτες, ώστε το Conversion Rate να αυξηθεί σημαντικά.

Eπίσης, έγινε ανάλυση ανταγωνισμού και των keywords που έπρεπε να στοχεύσουμε, με αποτελέσματα να δημιουργηθούν διαφορετικές καμπάνιες με διαφορετικά bidding strategies και στόχους cost per acquisition (CPA).

Επιπλέον, δημιουργήσαμε ειδική καμπάνια στοχεύοντας τα branded terms επιτυχάνοντας πολύ υψηλό quality score. Με αυτό τον τρόπο καταφέραμε οι σχετικές διαφημίσεις μας, να εμφανίζονται σε υψηλότερη θέση και με χαμηλό κόστος ανα κλικ απο αυτές των μηχανών αναζήτησεις (πχ booking.com) που στόχευαν σε όρους σχετικούς με "Fenix Hotel". Στην εφαρμογή της στρατηγικης αξιοποίηθηκαν νέες τεχνικές και μέθοδοι της πλατφόρμας Google AdWords με ειδική στόχευση σε διαφορετικά segments πελάτων και για κάθε Segment δημιουργήσαμε τα κατάλληλα διαφημιστικά μηνύματα. Κατόπιν συνεχούς βελτιστοποίησης και σε συνεργασία με το τμήμα Marketing καταφέραμε τα εξής:

  • Αύξηση κατά 30% των leads για αίθουσες δεξιώσεων και γάμων, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά
  • Το κόστος ανα κλικ μειώθηκε κατά 20%, ενώ ταυτόχρονα αυξήθηκε η θέση διαφήμισης για σημαντικά   keywords
  • Aύξηση των branded αναζητήσεων κατά 10%,σχέση με την προηγούμενη χρονιά

Θέλετε παρόμοια αποτελέσματα;

Συμπληρώστε την ειδική φόρμα για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και ένας ειδικός της GIM θα επικοινωνήσει μαζί σας!