Η εταιρεία DC security δραστηριοποιείται από το 1996 στον τομέα της ασφάλειας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα & υπηρεσίες όπως εγκατάσταση, συντήρηση συναγερμών και συστημάτων πυρανίχνευσης, ενώ προμηθεύει προϊόντα όπως συστήματα συναγερμών, κάμερες ασφαλείας, καταγραφικά CCTV κ.α. . 

Η εταιρεία διαθέτει το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας βασισμένο στις ατομικές ανάγκες, στον τρόπο ζωής και φυσικά τον προϋπολογισμό των καταναλωτών. Οι ειδικοί τεχνικοί, βρίσκονται πάντα δίπλα στο καταναλωτή ώστε να σχεδιαστεί από κοινού τη βέλτιστή λύση που καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες.

Η Συνεργασία

Η εταιρεία  DC Security επέλεξε την GIM για την επιτυχημένη προώθηση του site στον τομέα του digital marketing, για την μέγιστη αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων μέσα από το site. Η συνεργασία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2018, έχοντας αναλάβει παράλληλα την προώθηση στα οργανικά αποτελέσματα μέσω SEO.

Έχοντας δημιουργήσει ένα νέο εταιρικό site, στόχος για την GIM ήταν, να η συνολική επισκεψιμότητα του και να ανέλθει στις πρώτες θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων της Google για σημαντικές αναζητήσεις. 

Στη GIM αναλάβαμε την πλήρη βελτιστοποίηση του On page SEO, αξιολογώντας κάθε σελίδα ξεχωριστά και έχοντας πάντα σαν γνώμονα τα Google Guidelines. Παράλληλα εκπονήθηκε μια ολοκληρωμένη στρατηγική Off Page ενεργειών, βασισμένη στον ανταγωνισμό και τις δυνατότητες που είχε το συγκεκριμένο project, ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. 

Κατά την ανάληψη του project, το site βρισκόταν στην 5η -7η σελίδα για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να δέχεται μεγάλο αριθμό από κλικ από τα οργανικά, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε έναν πάρα πολύ ανταγωνιστικό κλάδο με τις πρώτες θέσεις να τις έχουν καταλάβει πολύ δυνατά brands.

Η μεγάλη επιτυχία των SEO Experts της GIM ήταν, να εμφανιστεί το site στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google, για λέξεις-κλειδιά με μεγάλο όγκο αναζητήσεων μέσα στους πρώτους 6 μήνες. 

Τα θετικά αποτελέσματα και η άνοδος στο γενικό visibility του site, είχαν αρχίσει να εμφανίζονται μόλις, από τον τρίτο μήνα.

Search Engine Optimization

Η βελτίωση της οργανικής θέσης πολύ σημαντικών λέξεων κλειδιών ήταν θεαματική, πιο συγκεκριμένα :

  • Συναγερμοί σπιτιών: από την 54η θέση στην 2η θέση
  • Συναγερμοί καταστημάτων: από την 74η θέση στην 2η θέση
  • Σύστημα συναγερμού: από την 100η θέση στην 3η θέση
  • Εγκατάσταση συναγερμού: από την 100η θέση στην 1η θέση
  • Συντήρηση συναγερμού: από την 100η θέση στην 1η θέση

Οι θέσεις που κατέλαβε το www.dc.gr σε χρονικό διάστημα 6 μηνών είχε ως αποτέλεσμα την ραγδαία αύξηση των οργανικών κλικ +147% σε σύγκριση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα και την αύξηση των conversions +100%.


+147%
αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας (SEO)

+100%
αύξηση των πωλήσεων (SEO)
Θέλετε παρόμοια αποτελέσματα;

Συμπληρώστε την ειδική φόρμα για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και ένας ειδικός της GIM θα επικοινωνήσει μαζί σας!