Η Datalabs είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα και εξειδικεύεται στην ανάκτηση των αρχείων από κάθε αποθηκευτικό μέσο. Η εταιρεία βρίσκεται στον τομέα αυτόν από το 2003 και καταφέρνει να έχει θεαματικά αποτελέσματα επιτυχίας που αγγίζουν το 95%. Οι τεχνικοί ενημερώνονται για όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα επενδύουν σε νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό για να μπορούν να ανακτήσουν δεδομένα από κάθε πιθανό μέσο και σε ότι κατάσταση αυτό κι αν βρίσκεται. Αν η Datalabs δεν τα καταφέρει, αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει.

Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους και οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες τους τα πιστοποιούν. Δημόσιοι οργανισμοί, νοσοκομεία, δήμοι, εκπαιδευτικά ιδρύματα και πασίγνωστες επιχειρήσεις, όπως η Coca Cola, η P&G, η Avin και η Cosmote, έχουν εμπιστευθεί τη Datalabs για την ανάκτηση σημαντικών και ευαίσθητων δεδομένων και έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι.

 

Η Συνεργασία

Η Datalabs επέλεξε τους SEO Experts της GIM με σκοπό την επιτυχημένη προώθηση του site στα οργανικά αποτελέσματα και φυσικά την αύξηση των επισκεπτών και των leads μέσα από το site. Η συνεργασία μας ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2018, με έναν ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο του site και προτάσεις βελτιώσεων σε SEO αλλά και CRO επίπεδο. Παράλληλα έγινε μία πλήρες καταγραφή των ανταγωνιστών σε online και offline επίπεδο και διαπιστώθηκε πως το πόσο δύσκολη κατηγορία είναι και το πόσο μπροστά ήταν ο ανταγωνισμός σε επίπεδο SEO.

Στη συνέχεια αναλάβαμε την πλήρη βελτιστοποίηση του On page SEO, διορθώνοντας και αξιολογώντας κάθε σελίδα ξεχωριστά και ακολουθώντας πάντα τα Guidelines της Google. Παράλληλα ακολούθησε μία έξυπνη και πολύ στοχευμένη στρατηγική Off Page SEO, βασισμένη στον ανταγωνισμό και κυρίως να ενισχυθεί το brand awareness της εταιρείας.

Η επιτυχία της GIM ήταν να εμφανίσει το site για ένα μεγάλο αριθμό λέξεων-κλειδιών που αφορούν την ανάκτηση δεδομένων, στην πρώτη τριάδα και στη συνέχεια στην πρώτη θέση μέσα στους πρώτους 4 μήνες.

Η επιτυχημένη πορεία του SEO, συνεχίστηκε με ενισχυμένο Local SEO σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, μιας και υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον δραστηριοποίησης αυτές. Μέσα σε αυτή την επιτυχία κέρδισε αύξηση των επισκεπτών από τα οργανικά αποτελέσματα της τάξεως του +150% και μία σταδιακή αύξηση των leads που έχουν φτάσει και το +100%

Search Engine Optimization

Η βελτίωση της οργανικής θέσης πολύ σημαντικών λέξεων κλειδιών ήταν θεαματική, πιο συγκεκριμένα :

  • Ανάκτηση δεδομένων: από την 10η θέση στην 1η θέση
  • Data recovery: από την 100η θέση στην 5η θέση
  • Ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένο δίσκο: από την 19η θέση στην 1η θέση
  • Ανάκτηση αρχείων: από την 10η θέση στην 5η θέση
  • Ανάκτηση δεδομένων από laptop: από την 17η θέση στην 1η θέση

Ενώ παράλληλα για τις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κοζάνη, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των οργανικών αποτελεσμάτων.


+150%
ΑΥΞΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

+100%
ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ LEADS
Θέλετε παρόμοια αποτελέσματα;

Συμπληρώστε την ειδική φόρμα για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και ένας ειδικός της GIM θα επικοινωνήσει μαζί σας!