Το “PharmacyTOP” E-shop είναι ένα από τα TOP Online φαρμακεία στην Ελλάδα. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μας ζήτησε να χρησιμοποιήσουμε πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος όπου θα φιλοξενήσει τα προϊόντα του.
Δύο άνθρωποι + Δυο Μεγάλες Αγάπες… To food travel και τα tours ήταν η επιτυχημένη συνταγή για να υλοποιηθεί το Site: www.foodtourlovers.com
Η Veito κατασκευάζει θερμαντικά σώματα τα οποία εκτός ότι είναι τα πιο αποδοτικά θερμαντικά σώματα στον κόσμο γοητεύουν τον καταναλωτή για το μοναδικό τους minimal και κομψό design.
H “Rethymno Home Designs” είναι μια Μελετητική - Κατασκευαστική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται σε μια ευρεία γεωγραφική περιοχή εντός και εκτός της Κρήτης αλλά και στην Ρωσία.
Το Wellshaved ξεκίνησε πριν τρία χρόνια με ένα απλό e-shop με σκοπό να καλύψει ένα μερίδιο αγοράς στο παραδοσιακό ξύρισμα και στην περιποίηση γενειάδας.
Η συνεργασία της GIM με την «Datalabs» ξεκίνησε πριν ένα χρόνο στα πλαίσια του “Search Engine Optimization” για έννοιες όπως είναι το «Data Recovery».
To LittleSparkle.gr είναι ένα καινοτόμο ελληνικό brand δραστηριοποιούμενο από το 2011 και το οποίο ξεχωρίζει για τα εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας προϊόντα του.
H Gruppo Cucine είναι μια από τις ηγέτιδες εταιρίες σχεδιασμού και κατασκευής ιταλικών κουζινών και επίπλων. Οι εμπνευσμένες collections της εταιρίας έχουν γίνει αντικείμενο θαυμασμού από πολύ κόσμο, επώνυμο και μη, ενώ πολλές από τις δημιουργίες της εταιρίας έχουν παρουσιαστεί κατά κόρον και στα media.
H ManualPhysiotherapy είναι μια εταιρία που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και σωματικής και ψυχικής αποκατάστασης.
Το Techstores.gr αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα τεχνολογίας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Σελίδες