Οι 4 Βασικοι Πυλώνες της Μεθοδολογίας μας BCR2

Research:
Έρευνα αγοράς

Βασική προϋπόθεση πριν προωθήσουμε μια επιχείρηση είναι να ξέρουμε τι προωθούμε, σε ποια αγορά απευθυνόμαστε, ποιοι είναι οι βέλτιστοι τρόποι προσέγγισης της αγοράς (site, eshop, facebook, adwords). Η φάση αυτή είναι κρίσιμης σημασίας και απαιτεί τη μελέτη από τους ειδικούς σε Internet Marketing. 

Bring:
Αύξηση Επισκεψιμότητας

Από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η πρώτη φάση και υπάρχει ήδη παρουσία στο διαδίκτυο, η επόμενη φάση (στο 99% των περιπτώσεων) είναι η αύξηση επισκεψιμότητας. Η επισκεψιμότητα πρέπει να έρθει από τις πηγές που έχουν βρεθεί στη φάση 1. 

Convert:
Αύξηση μετατροπών επισκέπτη σε πελάτη

Εφόσον η επισκεψιμότητα του site έχει φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα το επόμενο στάδιο είναι να αυξηθεί το ποσοστό των επισκεπτών που γίνονται πελάτες. Η αύξηση των μετατροπών βασίζεται σε βελτίωση τη ποιότητας του site και της επισκεψιμότητας που φέρνουμε. Συνεπώς στα πλαίσια της συμβουλευτικής αποφασίζουμε για το αν σας συμφέρει.

Retain & Repeat:
Αύξηση πωλήσεων σε ήδη πελάτες

Η πώληση σε ήδη πελάτες είναι σαφώς ευκολότερη από την προσέγγιση νέων υποψήφιων πελατών. Στα πλαίσια αυτά συστήνουμε συγκεκριμένο συνδιασμό τεχνικών.

 

Σχετικά posts

Θέλετε να αυξήσετε τους επισκέπτες και την κερδοφορία του site σας;
Ανακαλύψτε στο δωρεάν e-book της Greek Internet Marketing
Κατεβάστε και εσείς το βιβλίο που έχουν εμπιστευθεί πάνω από 13.150 Έλληνες! Νέα έκδοση 128 σελίδες πλούσιο περιεχόμενο!