Αναλαμβάνουμε όλο το απαραίτητα φάσμα ενεργειών όπως έρευνα, Marketing plan, κατασκευή ιστοσελίδας, Digital Marketing και συνεχές Support.

Τα βασικά σκέλη μιας επιτυχημένης Online στρατηγικής είναι:

 1. Ένα σύγχρονο επαγγελματικό Website
 2. Παρουσία στα πιο σημαντικά Sites όπως Booking.com, Tripadvisor, Expedia, Travelocity
 3. Έξυπνη προώθηση
 4. Διαχείριση φήμης
 5. Συνεχής βελτιστοποίηση αποτελεσμάτων

 

 

1. GIM Hotel Website

 • Καλαίσθητο Design
 • Online Booking μηχανισμός
 • Περιεχόμενο που αναδεικνύει και εξιστορεί τα τα προτερήματα και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Ξενοδοχείου
 • Ενημέρωση σχετικά με τις παροχές, την τοποθεσία, τις δραστηριότητες, και τις πρόσθετες υπηρεσίες του Ξενοδοχείου (spa, conferences, receptions...)
 • Παρουσίαση της εμπερία διαμονής με τον καλύτερο τρόπο
 • Responsive Design για σωστή εμφάνιση ανεξαρτήτως τύπου οθόνης (PC, Tablet, Mobile, TV)
 • Φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και στα Social Media
 • Μηχανισμός Newsletter για Email Marketing
 • Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης

Προαιρετικές Παροχές

 • Channel Manager που επιτρέπει το καθολικό συγκεντρωτικό έλεγχο της διαθεσιμότητας δωματίων σε πολλαπλά κανάλια όπως Hotelier, Booking, Expedia κ.τ.λ.
 • Mobile Application
 • Facebook Application
 • Concierge - Front desk & reservation system

 

Η GIM συμβάλει σε αυτό με τη κειμενογραφία του Site, τη συνεργασία με έμπειρους φωτογράφους και εταιρίες βιντεοσκόπησης, και την τεχνική αρτιότητα του Site.

 

2. OTAs & Meta-Search

Sites όπως το Tripadvisor και το Booking.com είναι από τα πιο σημαντικά για την ολοκληρωμένη παρουσίαση ενός Ξενοδοχείου στο Internet, και την αύξηση των κρατήσεων. Οι χρήστες αντλούν πληροφορίες για το Ξενοδοχείο σας, διαβάζουν εμπειρίες άλλων χρηστών, επισκέπτονται Sites όπου αναζητούν την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής και διασταυρώνουν τα ευρήματα τους με τους φίλους και γνωστούς τους στα Social Media.

Η GIM είναι σε θέση να αναλάβει πλήρως την παρουσία σας στα αντίστοιχα Sites ή να σας υποστηρίξει συμβουλευτικά για το πως να προβάλετε το Ξενοδοχείο σας αποφεύγοντας λάθη κρίσιμης σημασίας.

 

3. Internet Marketing

Οι χρήστες στο διαδίκτυο επηρρεάζονται κατά μέσο όσο από πάνω από 20 πηγές πριν πάρουν την τελική απόφαση για την κράτηση. Το γεγονός αυτό σημαίνει πως το Ξενοδοχείο σας θα πρέπει να έχει παράλληλη προβολή με τον πιο cost-effective και έξυπνο τρόπο σε όλα τα πιθανά κανάλια επικοινωνίας με τον υποψήφιο Πελάτη σας.

Για το λόγο αυτό το Internet Marketing Plan της GIM, περιλαμβάνει την προώθηση του Ξενοδοχείου σας στα Social Media, στο Google (SEO & AdWords), στο YouTube, σε Travel Blogs, Forums, τη δημιουργία Email Newsletters και την προαιρετική δημιουργία και χρήση Mobile Applications.  

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε συντελούν στην προσέλκυση νέων πελατών, τη μείωση του κόστους για κάθε νέα κράτηση, και τη διατήρηση των ήδη πελατών σας (Loyalty) με χρήση targetted προσφορών. 

 

4. Διαχείριση Φήμης

Η φήμη ενός Ξενοδοχείου είναι καθοριστικής σημασίας για τις κρατήσεις. Δεν περιοριζόμαστε μόνο στο Reputation Monitoring αλλά είμαστε σε θέση με βάση τις οδηγίες σας να διαχειριστούμε δημοσιεύματα που αναφέρονται στο Ξενοδοχείο σας, με σκοπό την αντιμετώπιση αρνητικών κριτικών και την αύξηση των θετικών Reviews. Παράλληλα με τη χρήση τεχνικών όπως το Email Marketing μπορούμε να παρακινήσουμε τους πελάτες σας να γράψουν ένα θετικό review στο Tripadvisor, να κάνουν Tweet για τη διαμονή τους στο Ξενοδοχείο σας και όχι μόνο.

 

5. Συνεχής Βελτιστοποίηση

Παράλληλα με την Online προώθηση πραγματοποιούμε συστηματικά ενέργειες on-site ώστε να αυξηθεί το ποσοστό των επισκεπτών που κάνουν κράτηση (Conversion Optimization). Αναλύουμε τα στατιστικά και σας παρουσιάζουμε τα ευρήματα με κατανοητό τρόπο με σκοπό τη βελτίωση της στρατηγικής Marketing. Ανανεώνουμε το Site και το περιεχόμενο και φροντίζουμε για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες καλώντας στο 211-7153031 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.