Είπαν για το βιβλίο μας...

Καταρχήν μπράβο σας για το σύνολο της παρουσίασης, έξυπνο το δώρο βιβλίο που μου δώσατε και σας ευχαριστώ. Το διάβασα ευχάριστα την Κυριακή που ξεκουραζόμουν, θα το συστήσω και σε αρκετούς φίλους μου.

Αλέξανδρος Πατσός

Το βιβλίο είναι ευκολοδιάβαστο και πολύ χρήσιμο τόσο για κάποιον που επιθυμεί να ασχοληθεί με το ηλεκτρονικό εμπόριο όσο και για κάποιον που καλείται να συντονίσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Προσωπικά, βρίσκομαι στην θέση αυτού που καλείται να συντονίσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (υπάλληλος) και έχοντας μία πολύ μικρή εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο, έψαχνα κάτι εύχρηστο και κατατοπιστικό.

Τελικά το βιβλίο έτυχε να το κατεβάσει κάποιος φίλος μου στο facebook και με αφορμή την δημοσίευση του ότι διάβασε το συγκεκριμένο βιβλίο, αποφάσισα να το "κατεβάσω" και εγώ. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα παραπλήσια βιβλία από την εταιρία σας, γιατί αποτελούν χρήσιμα εγχειρίδια!

Stella

βρηκα το βιβλιο πολυ κατατοπιστικο και ενδιαφερον. Με δεδομενο οτι δεν ξερω πολλα πραγματα γυρω απο το επιχειρειν, το γεγονος οτι καταλαβα αρκετα, ειναι ασφαλως το μεγαλο συν του. Θα χρειαστει να το ξαναδιαβασω για να μπορεσω να σας πω κατι περισσοτερο.

Πολυ κατατοπιστικα ειναι τα βιντεακια.

Κωσταβάρα Ζωή

Σημείωση

Καλό θα ήταν να προσθέσετε το info και το newsletter (at) greekinternetmarketing.com στη λίστα επαφών σας, για να μην χρειαστεί να ψάξετε στο spam folder.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών μας ΔΕΝ πωλούνται, ΔΕΝ ενοικιάζονται και ΔΕΝ παρέχονται καθ' οποιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.