Φανταστείτε Με Ένα Κλικ Να Στέλνετε Χιλιάδες Emails!

Χάρη στο Internet, τις ποιοτικές λίστες email και στη χρήση του μηχανισμού αποστολής email GIM EMAILER ENTERPRISE EDITION μπορείτε να στείλετε μαζικά emails με ένα μόνο κλικ.

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μια συχνή επαφή με τους υποψήφιους πελάτες σας. Γνωρίζετε ότι ένας νέος υποψήφιος πελάτης χρείαζεται κατά μέσο όρο 7 με 12 επαφές μέχρι να αγοράσει για πρώτη φορά;

Θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσετε κάποια μέθοδο έτσι ώστε να μπορείτε να ξαναεπικοινωνήσετε με τους επισκέπτες του δικτυακού σας τόπου. Ο λόγος είναι ότι περισσότεροι από τους μισούς νέους επισκέπτες του δικτυακού σας τόπου δεν πρόκειται να ξαναεπιστρέψουν, για πολύ καιρό, αν δεν επικοινωνήσετε μαζί τους. Έτσι χάνετε το μεγαλύτερο ποσοστό των μελλοντικών σας πελατών! Η πιο βασική και ταυτόχρονα κερδοφόρος μέθοδος επικοινωνίας στο Διαδίκτυο είναι το e-mail.

1. Λίστες Email

Η Greek Internet Marketing μπορεί να σας προμηθεύσει με δική σας λίστα με καινούρια επιβεβαιωμένα emails (single optin - τα πρωτα emails που έρχονται bounce αφαιρούνται από την τιμή), με απίστευτα χαμηλή τιμή. Οι λίστες που πουλάμε δεν προϋπάρχουν αλλά δημιουργούνται μόνο για σας με βάση τις δικές σας ανάγκες. Δεν πουλάμε την ίδια λίστα σε δεκάδες επιχειρήσεις όπως δυστυχώς συμβαίνει στην Ελληνική αγορά.

Φρέσκια λίστα = Υψηλότερη αποτελεσματικότητα
(conversion rate)

Το ενδεικτικό κόστος για αυτήν την υπηρεσία δημιουργίας λίστας είναι 2000€ για 10.000 emails. Αν επιθυμείτε λίστα με περισσότερα στοιχεία όπως τηλέφωνο και δημογραφικά στοιχεία το κόστος είναι στα 6000€ για 10.000 emails.

 

2. Μηχανισμός Αποστολής Email για Email Marketing

Με το email marketing μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε και να αξιοποιήσετε μια λίστα πιθανών πελατών (leads/prospects). Επίσης μπορείτε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο την λίστα των ήδη υπάρχοντων πελατών σας, ώστε να προωθήσετε νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Δεν υπάρχει πιο εύκολη και πιο διαδεδομένη μέθοδος επικοινωνίας από το email.

Στέλνοντας περιοδικά e-mail newsletters στη λίστα σας, κρατάτε επαφή, χτίζετε μια σχέση εμπιστοσύνης, ενημερώνετε τους πελάτες σας και προωθείτε τα προϊόντα σας. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της κερδοφορίας του δικτυακού σας τόπου.

Για να αξιοποιήσετε τη δύναμη του e-mail marketing εγκαθιστούμε στο δικτυακό σας τόπο ένα πανίσχυρο πρόγραμμα GIM EMAILER ENTERPRISE EDITION.

Αν έχετε Eshop σε πλατφόρμα CS-Cart ή Magento τότε εγκαθιστούμε πρόσθετα το μηχανισμό GIM Newsletter Builder.

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ: GIM Newsletter Builder

GIM EMAILER ENTERPRISE EDITION

Ο μηχανισμός μου χρησιμοποιούμε για την αποστολή Email είναι το Moosend ή το GIM EMAILER είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα μαζικής αποστολής e-mail, με δυνατότητες που κάνουν ανταγωνιστικά προγράμματα να φαίνονται πολύ υποδεέστερα!

Μπορείτε να στείλετε γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα χιλιάδες Emails και με τις δύο λύσεις.

Παράλληλα με το Setup, φροντίζουμε την άρτια αισθητική και σας κάνουμε Consulting για το πως να αξιοποιήσετε το Email Marketing. Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε εξολοκλήρου τη δημιουργία Newsletters ώστε να γίνει σωστά και επαγγελματικά, και να μη χρειαστεί να καταναλώνετε πολύτιμο χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για πληροφορίες.