Copywriting - Συγγραφή Κειμένων από Επαγγελματίες Κειμενογράφους

Αν ψάχνετε για κείμενα για το δικτυακό σας τόπο, κείμενα που φέρνουν νέους πελάτες και κέρδη, σας έχω καλά νέα... Αναλαμβάνουμε για περιορισμένο αριθμό πελατών τη συγγραφή κειμένων, βελτιστοποιημένων έτσι ώστε να έχουν αυξημένη μετατρεψιμότητα.

Τι σημαίνει αυτή η...

Αυξημένη μετατρεψιμότητα

Λέγοντας αυξημένη μετατρεψιμότητα εννοούμε ότι αυξάνουμε τον αριθμό των αναγνωστών του κειμένου που εκτελεί την ενέργεια που θέλουμε. Η ενέργεια αυτή μπορεί να είναι για παράδειγμα αγορά, επικοινωνία με email, ή εγγραφή στο newsletter του site.

Αν η ιστοσελίδα σας έχει κακή μετατρεψιμότητα τότε κατά πάσα πιθανότητα αυτό που φταίει είναι το κείμενο. Χάνετε δηλαδή πελάτες επειδή το κείμενο δεν είναι αρκετά πειστικό.

old-ad

Η αλήθεια είναι ότι...

Η πλειοψηφία των δικτυακών τόπων αποδίδει χειρότερα απο ότι θα μπορούσε

Αισθάνεστε μερικές φορές ότι ο δικτυακός σας τόπος θα έπρεπε να φέρνει πολύ περισσότερα κέρδη;

Έχετε καλή επισκεψιμότητα αλλά αυτό δεν φαίνεται στο τραπεζικό σας λογαριασμό;

Τότε ανήκετε στην πλειοψηφία των ιδιοκτητών sites που υπολειτουργούν... Το κακό κείμενο σκοτώνει την πώληση και διώχνει τους πιθανούς πελάτες. Μπορείτε να σπαταλάτε μάταια όσα λεφτά θέλετε σε διαφημίσεις, χωρίς αποτέλεσμα! Αν οι σελίδες δεν είναι σωστά σχεδιασμένες και δεν έχουν το κατάλληλο κείμενο χάνετε λεφτά.

Χρειάζεστε κείμενο με αυξημένη πειστικότητα, κείμενο που θα κάνει τον αναγνώστη να σηκώσει το ακουστικό και να σας πάρει τηλέφωνο για να γίνει πελάτης σας, κείμενο που θα τον κάνει να βγάλει την πιστωτική του κάρτα για να κάνει μια αγορά στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Όμως το ερώτημα είναι...

Πως επιτυγχάνεται η αυξημένη μετατρεψιμότητα;

Για να είναι ένα κείμενο πειστικό, θα πρέπει να ικανοποιεί συγκεκριμένα κριτήρια. Τα κριτήρια αυτά έχουν να κάνουν με την επικεφαλίδα, το πόσο ευανάγνωστο είναι το κείμενο, το πόσο καλά "κυλάει", την ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων, οφελειών για τον πελάτη και άλλα πολλά... Εκτός από τα κριτήρια αυτά τεράστιο ρόλο παίζει και η όλη προσέγγιση καθώς και το στυλ γραφής. Η συγγραφή συνεπώς ενός αποτελεσματικού κειμένου είναι τέχνη αλλά και επιστήμη.

Γιατί να μας επιλέξετε

Στο GreekInternetMarketing.com είμαστε παθιασμένοι με τη συγγραφή κειμένων. Έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να δημιουργήσουμε, εγγυημένα, αποτελεσματικό κείμενο για σας. Για να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό το κάθε κείμενο μελετάμε σε βάθος:

  • το προϊόν σας και τα πλεονεκτήματα του
  • την αγορά που απευθύνεστε
  • τα συναισθηματικά κίνητρα των πελατών σας
  • και βέβαια τους ανταγωνιστές σας

Την αποτελεσματικότητα μπορούμε να σας την αποδείξουμε με τη χρήση στατιστικών στοιχείων, που δείχνουν ποια ήταν η μετατρεψιμότητα μιας σελίδας πριν και ποια μετά. Μη σας εκπλήσσει το γεγονός ότι σε ορισμένες περιπτώσεις με 1-2 προσεκτικές αλλαγές μπορεί να αυξηθεί η μετατρεψιμότητα παραπάνω από 20%.

Σκοπός μας είναι να βελτιστοποιήθεί τόσο πολύ το κείμενο και το όλο στήσιμο της σελίδας, ώστε να δουλεύει σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή που φέρνει πελάτες.

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος της συγγραφής κειμένων εξαρταται από πολλούς παράγοντες όπως το πλήθος των σελίδων και το προϊον. Δεν είναι δυνατό να κοστολογηθεί όπως κάτι απλό... Είμαι σίγουρος ότι και εσείς, δεν θέλετε να αντιμετώπιζεται ο δικτυακός σας τόπος σαν κάτι απλό που θέλει πρόχειρες λύσεις, αλλιώς δεν θα βρισκόσασταν εδώ!

Σταματήστε να χάνετε χρήματα που θα μπορούσαν να μπαίνουν στη τσέπη σας...

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε για το project σας