Skip to main content

To Sweebies.gr είναι μία Online Boutique με πρωτότυπα είδη πάρτυ υψηλής αισθητικής. Δημιουργήθηκε το 2013 από δύο γονείς που αποφάσισαν να προσφέρουν ξεχωριστά είδη διακόσμησης πάρτυ σε όσους θέλουν να γιορτάζουν όλες τις στιγμές της ζωής τους, όπως και οι ίδιοι. Προσφέρει πρωτότυπες επιλογές και ιδέες για κάθε περίσταση, από γενέθλια μέχρι και πάρτυ αποφοίτησης.

+200%

Αύξηση επισκεψιμότητας τον πρώτο χρόνο

+207%

Αύξηση ετήσιου τζίρου τον πρώτο χρόνο

1η

Θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης για τον όρο «ειδη παρτυ»

1η

Σελίδα για πολλά keywords με εμπορική αξία. Από το πρώτο τρίμηνο

Services

SEO Audit, Website Re-design, Search Engine Optimization, Google Ads, Facebook Ads.

Το στοίχημα

To Sweebies επέλεξε τους SEO Experts της GIM, ώστε να προωθήσει με επιτυχία το E-shop στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και για να αυξήσει τις Online Πωλήσεις του. Όλα άρχισαν με το Re-design του E-Shop με στόχο την άριστη εμπειρία χρήστη και την ανάδειξη της υψηλής αισθητικής και μοναδικότητας του Brand. Παράλληλα, διενεργήθηκε σε βάθος έρευνα ανταγωνισμού και του κοινού στόχου, για να σχεδιαστεί η κατάλληλη στρατηγική SEO.

Στόχος ήταν το Sweebies, να κάνει τη διαφορά σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, αφού μεγάλοι ανταγωνιστές προσφέρουν είδη πάρτυ σε πολύ χαμηλές τιμές. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Sweebies είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και οι ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε περίσταση και είδος πάρτυ. Με βάση αυτόν τον πυλώνα, η ομάδα της GIM προχώρησε στον σχεδιασμό της κατάλληλης στρατηγικής.

Η λύση

Το νέο Online Κατάστημα που δημιουργήθηκε είναι πλήρως εναρμοσμένο με τις οδηγίες της Google, τόσό για το Search Engine Optimization, όσο και για την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Η στρατηγική On Page SEO περιελάμβανε όλα τα βασικά στοιχεία όπως τα γνωστά πλέον Meta Data, αλλά και τεχνικά κομμάτια για την ομαλή μετάβαση από παλιό στο καινούριο E-Shop.

Επιπλέον, με γνώμονα την εμπειρία χρήστη και την παραμονή του στο Online Κατάστημα, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν τις κατατάξεις στα αποτελέσματα της Google, έγινε και αναπροσαρμογή των κατηγοριών και υποκατηγοριών του menu. Ο χρήστης μπορεί πλέον με ευκολία να δει τα είδη πάρτυ χωρισμένα ανά θέμα, περίσταση και χρώμα γρήγορα κι εύκολα.

Τις On Page SEO ενέργειες ακολούθησαν οι κατάλληλες Off Page SEO ενέργειες. Η GIM υλοποίησε μία έξυπνη στρατηγική Link Building. Αρχικά δόθηκε βάση στην καθιέρωση κι ενίσχυση του Brand με links με προσοχή στις πηγές αλλά και στα κείμενα των συνδέσμων. Στην συνέχεια, η στρατηγική υλοποιήθηκε με στόχο την δημιουργία Online Authority του E-Shop στα είδη πάρτυ.

Η συνεργασία μας συνεχίζεται με ασταμάτητο Search Engine Optimization και βελτιστοποιήσεις  του Blog, των Menus, της εμπειρίας χρήστη, του On-Page SΕΟ και του Off-Page SEO. Το 2017 έγινε νέα ανανεωση των Menus ενώ το 2018 προχωρήσαμε σε βελτιστοποίηση του Blog με άκρως θετικά αποτελέσματα.

Η αναλυτική έρευνα, η συνεχής αξιολόγηση ενεργειών και βελτιστοποίηση της στρατηγικής Search Engine Optimization, αποφέρει εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα και τώρα, στον τρίτο χρόνο συνεργασίας μας.

Το αποτέλεσμα

Μέσα σε ένα μόλις εξάμηνο το Sweebies κατέκτησε την πρώτη σελίδα για μερικά απο τα πιο στοχευμένα Keywords της κατηγορίας όπως «ειδη παρτι» «ειδη παιδικων παρτι» και διακοσμηση παιδικου παρτυ». Τον πρώτο χρόνο είχε κατακτήσει την πρώτη θέση για τα περισσότερα από αυτά τα Keywords και τη διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Μέσα στα 3 χρόνια συνεργασίας μας, η αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας έχει πλέον ξεπεράσει το 126%, η μέση μηνιαία επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί κατά 148% ενώ ο ετήσιος τζίρος από οργανικές πωλήσεις έχει αυξηθεί κατά 117%.

Ένα από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα της στρατηγικής της GIM είναι ότι περίπου το 70% των επισκεπτών είναι returning visitors. Δεδομένα όπως αυτό υποδεικνύουν την δύναμη που απέκτησε του Brand και την επίτευξη της πολυπόθητης πιστότητας των πελατών (Customer Loyalty).

Η επιτυχία της GIM ήταν να εμφανίσει το site για πολλές λέξεις-κλειδιά με άκρως στοχευμένη αγοραστική πρόθεση στο πρώτο τρίμηνο και η κατάκτηση και διατήρηση της πρώτης θέσης μέχρι και σήμερα.

Με την επιλογή λέξεων κλειδιά οι οποίες υποδηλώνουν αγοραστική πρόθεση, καταφέραμε όχι μόνο να φέρουμε περισσότερους επισκέπτες στο E-Shop, αλλά περισσότερους πελάτες. Το συνεχές Search Engine Optimization, φέρνει εκθετικά αποτελέσματα στο traffic Value, την χρηματικά αξία της επισκεψιμότητας.

Παράλληλα οι ενέργειες και προτάσεις  της GIM βοήθησαν να θεμελιωθεί ένα ισχυρό Online Brand με πιστούς πελάτες.

Η συνεργασία της GIM με το Sweebies ξεκίνησε από τη δημιουργία μίας εμπειρίας χρήστη τόσο μοναδικής όσο τα είδη που πωλούσε. Μέσα από την σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκε, η GIM έχει αναλάβει με επιτυχία και τις Digital διαφημιστικές ενέργειες για το Sweebies.gr

Πετύχαμε

1η

Θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης για τον όρο «ειδη παρτυ»

1η

Σελίδα για πολλά keywords με εμπορική αξία. Από το πρώτο τρίμηνο

+200%

Αύξηση επισκεψιμότητας τον πρώτο χρόνο

+207%

Αύξηση ετήσιου τζίρου τον πρώτο χρόνο

Ανεπιφύλακτα σας συστήνουμε το Sweebies.gr για τα πρώτα μέχρι και τα 90 γενέθλια, καθώς η επιλογή των προϊόντων γίνεται από ανθρώπους με μεράκι και πάθος για αυτό που κάνουν.

Μονεμβασίας 4

Άγιος Δημήτριος, 17342, Αττική

info@greekinternetmarketing.com

τηλ: 211 71 53 031
211 41 12 599

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας!