Skip to main content

The Story

Τα “Must” στα ανδρικά ρούχα είναι εδώ και αρκετά χρόνια συνδεδεμένα με την γνωστή επιχείρηση Must Men Fashion, από το Αργοστόλι! Έχοντας πάθος για το χώρο του ανδρικού ρουχισμού, στοχοπροσήλωση και μεράκι, ώστε να έχει ο κάθε άνδρας ό,τι χρειάζεται για να δημιουργήσει μία στυλάτη και ποιοτική γκαρνταρόμπα, το Must Men Fashion ξεκίνησε να εδραιώνεται μέσα στον χρόνο.

Όταν η επιχείρηση αποφάσισε να εμπιστευτεί την GIM για το σύνολο των ενεργειών στο digital marketing, μία νέα εποχή ραγδαίας αύξησης των πωλήσεων, νέων πιστών πελατών και πολύ μεγαλύτερης επισκεψιμότητας, ξεκίνησε μέσα από σειρά πρωτοποριακών και μελετημένων ενεργειών που χαρακτηρίζουν την GIM!

"Η αξιολόγηση αφορά ένα έτος"

+97%

Συνολική άνοδο τζίρου

+ 350%

Facebook Ads

+ 165%

Google Ads

+ 50%

Συνολική αύξηση ROAS
Συνολικό ROAS > 20.

Services

Google Ads, Facebook Ads, Social Media Management

What we did!

Για την στρατηγική που αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε στο Must Men Fashion, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η μέθοδος BCR², μέσα από 4 συγκεκριμένα βήματα:

Ωστόσο, το στοιχείο εκείνο που κάνει την μεθοδολογία BCR², έγκυρη και αποτελεσματική, είναι η επανάληψη όλων αυτών των βημάτων, θέτοντας πλέον νέους στόχους και ακούγοντας πάντα τα νέα δεδομένα της αγοράς. Το BCR², είναι ένας κύκλος που επαναλαμβάνεται, αφού οι ανάγκες του καταναλωτή συνεχώς αλλάζουν, η ζήτηση διαφοροποιείται και νέα προϊόντα κάνουν συχνά την εμφάνισή τους

Το στοίχημα & τα πρώτα βήματα

Η Τζένυ Χαν, βραβευμένη αμερικανίδα συγγραφέας, είχε πει κάποτε ότι “Η νίκη είναι 1000 φορές πιο γλυκιά όταν είσαι το αουτσάιντερ”.

Ας πάμε όμως πίσω στην ιστορία μας και συγκεκριμένα στο Αργοστόλι, εκεί όπου εδρεύει ένα από τα πιο διάσημα πλέον καταστήματα ρουχισμού το Must Men Fashion. Ο δρόμος του Must Men Fashion προς την κορυφή δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Δεν ήταν μόνο οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γενικότερα οι περισσότεροι Έλληνες επιχειρηματίες στην μετά κρίση εποχή. Το Must είχε να αντιμετωπίσει και άλλα πιο καθημερινά challenges όπως την συνεχώς αυξανόμενη ανταγωνιστικότητα στο Online Fashion Retail καθώς και το ότι εδρεύει σε ένα νησί σίγουρα δημιουργούσε περισσότερους σκοπέλους, ειδικότερα στις μεταφορές την περίοδο του Covid-19 Blackfriday

Το επιχειρηματικό πνεύμα όμως του ιδιοκτήτη, το ανοιχτό μυαλό αλλά και οι κατάλληλες συνεργασίες βοήθησαν σημαντικά και έτσι το Must για αρκετά χρόνια κατάφερε να έχει μία σταθερά ανοδική πορεία κάνοντας το να “φιγουράρει” ανάμεσα στους leaders της ανδρικής μόδας

Η GIM αναλαμβάνει δράση!

Μετά από συνεχή έρευνα των δεδομένων της αγοράς, και δημιουργία πάνω από 80 διαφημιστικών εκστρατειών με εκατοντάδες διαφημιστικά σύνολα και μετά από αύξηση περίπου 200% στο πρώτο έτος εφαρμογής των απαραίτητων διαδικασιών από την GIM, το Must Men Fashion έχει πλέον εδραιωθεί στο χώρο της ανδρικής μόδας!

Ξεκινώντας από την τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς, η επιχείρηση έχει καταφέρει να ηγηθεί ανάμεσα σε μεγάλα brands της Ελλάδας και να διεκδικήσει ένα σημαντικό μερίδιο της πίτας, παρουσιάζοντας συνεχώς ανοδική πορεία.

Η πλήρης και διεξοδική μελέτη της αγοράς, η παρακολούθηση των νέων τάσεων, οι έμπειροι συνεργάτες, οι καινοτόμες μέθοδοι digital marketing, όπως επίσης και η υπομονή και η θέληση της ίδιας της επιχείρησης για εξέλιξη, άνοιξαν τον δρόμο προς μία νέα εποχή παρά τις αντίξοες συνθήκες των καιρών μας.

Πετύχαμε

  • Συνολική άνοδο τζίρου 97%
  • Facebook Ads +350%
  • Google Ads +165%
  • Συνολική αύξηση ROAS +50%
  • Traffic +96%
  • Μείωση Google Ads CPC -15%
  • Συνολικό ROAS > 20.

Μονεμβασίας 4

Άγιος Δημήτριος, 17342, Αττική

info@greekinternetmarketing.com

τηλ: 211 71 53 031
211 41 12 599

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας!