Skip to main content

Manualphysiotherapy

H ManualPhysiotherapy είναι μια εταιρία που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φυσικοθεραπείας στην Αθήνα. Στοχεύει στην σωματική και ψυχική αποκατάσταση ασθενών από κινητικές δυσκολίες.

Η εταιρία, δραστηριοποιούμενη ήδη στο χώρο για 27 χρόνια, αποφάσισε να επενδύσει σε ένα νέο website υψηλών προδιαγραφών το οποίο θα προσελκύσει δυνητικούς πελάτες και θα ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να εμπιστευτεί στην ομάδα της GIM την δημιουργία του νέου ιστοτόπου της, Manualphysiotherapy.gr.

PLATFORM

Wordpress

SERVICES APPLIED

Web Design
Web Development

Quality Assurance

Search Engine Optimization

Το Website ανήκει στην κατηγορία των οικονομικών lead generation websites της GIM. Για τη δημιουργία ενός Lead Generation Site ακολουθούμε συγκεκριμένη μεθοδολογία που περικλείει τα βήματα Keyword & Market Research, Consulting στον Πελάτη για το πώς πρέπει να δομηθεί το Site και πώς πρέπει να προβληθούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Στο ManualPhysiotherapy.gr ένα έμπειρο μάτι μπορεί να εντοπίσει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όπως το Call To Action σε περίοπτη θέση σε κάθε σελίδα, το Lead Magnet υπό τη μορφή e-book με θέμα τον πόνο στη μέση, το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης ασθενή κ.ο.κ.

Ήδη από το πρώτο τρίμηνο παρουσίας του νέου Site ο κ. Σακελλαρίου έχει εκφράσει την ικανοποίηση του από την αύξηση Leads μέσω του νέου Site. Το Site εμφανίζεται στην 1η σελίδα της Google για στοχευμένα keywords. Παράλληλα έχει διευρυνθεί η συνεργασία με την διαφήμιση PPC μέσω Google Ads.

Το ζητούμενο; Aπλό αλλά και συνάμα απαιτητικό: Να κατασκευαστεί ένα σύγχρονο και υπερλειτουργικό site το οποίο θα έχει ξεκάθαρο Lead Generation χαρακτήρα και απτή ικανότητα μετατροπής των νέων και επιστρεφόμενων επισκεπτών σε εν δυνάμει νέους πελάτες. Ο συνδυασμός αισθητικά μοντέρνου και πρακτικά λειτουργικού design μαζί με την αξιοποίηση όλων των ορθών πρακτικών για αποτελεσματικό Lead Generation/Inbound Marketing και κορυφαίο user experience, θα συνιστούσε το απαραίτητο συστατικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση του σκοπού μας.

Για την επίτευξη όλων των παραπάνω, προχωρήσαμε σε διεξοδική έρευνα και κατόπιν στην ενσωμάτωση των κατάλληλων εργαλείων ώστε να διαμορφωθεί ένα lead generation «οπλοστάσιο» που θα προτρέπει τον χρήστη με απλό και σαφή τρόπο να προβεί σε διαφορετικές ενέργειες και να διαδράσει με πολλούς τρόπους με τη σελίδα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα περιέχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Calls-To-Actions τοποθετημένα σε καίρια σημεία των σελίδων με funnel λογική ώστε ο χρήστης-περιηγούμενος, ανάλογα το στάδιο το οποίο βρίσκεται- να παρακινείται να κάνει κάποια ενέργεια.
  • Τοποθετήσαμε ebook για free download σε σελίδες του site ώστε να είμαστε σε θέση να επιτύχουμε ένα υψηλό conversion rate στο site κατά την περιήγηση των νέων χρηστών.
  • Νewsletter με email funnel λειτουργικότητα, συμπλήρωση ερωτηματολογίου και δωρεάν αξιολόγηση 10 σημείων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να προσφέρουμε στον χρήστη του manualphysiotherapy.gr προσωποποιημένες λύσεις, ενημερώνοντας τον παράλληλα με χρήσιμες πληροφορίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τελικά να ενισχύσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ επαγγελματία και πελάτη.
  • Pop-up παράθυρο για one-click κλείσιμο ραντεβού αφού ο χρήστης έχει πατήσει τα Buttons που είναι τοποθετήμενα σε καίρια σημεία των σελίδων.
  • Πλούσιο και κατηγοριοποιημένο σε segments blog που περιέχει πληθώρα άρθρων έτσι ώστε να έχουμε στη διάθεσή μας ένα δυνατό SEO εργαλείο.
  • Σελίδα με Κριτικές και Testimonials από ασθενείς αλλά και επαγγελματίες του κλάδου. Responsive Design για την ίδια υψηλή απόδοση και την ταχύτατη φόρτωση του site σε όλες τις συσκευές. Lazy Load Image για ταχύτερη φόρτωση των φωτογραφιών και εξοικονόμηση πόρων του server. Newsletter Mailchimp Integration με double opt-in. Αυτόματη ανανέωση περιεχόμενου των videos μέσα από το youtube. Pop-up παράθυρο για one-click κλείσιμο ραντεβού αφού ο χρήστης έχει πατήσει τα Buttons που είναι τοποθετήμενα σε καίρια σημεία των σελίδων.
  • Πλούσιο και κατηγοριοποιημένο σε segments blog που περιέχει πληθώρα άρθρων έτσι ώστε να έχουμε στη διάθεσή μας ένα δυνατό SEO εργαλείο.
  • Σελίδα με Κριτικές και Testimonials από ασθενείς αλλά και επαγγελματίες του κλάδου.

Μονεμβασίας 4

Άγιος Δημήτριος, 17342, Αττική

info@greekinternetmarketing.com

τηλ: 211 71 53 031
211 41 12 599

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας!