Skip to main content

Littlesparkle

To LittleSparkle.gr είναι ένα καινοτόμο ελληνικό brand δραστηριοποιούμενο από το 2011 και το οποίο ξεχωρίζει για τα εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας προϊόντα του. Αυτά περιλαμβάνουν βρεφικά και παιδικά οργανικά ρούχα, ποικίλα αξεσουάρ που σχετίζονται με το παιδί, καθώς και εμπνευσμένες προτάσεις για εκδηλώσεις και πάρτυ.

Η εταιρία ήρθε σε επαφή μαζί μας για το re-design του ηλεκτρονικού της καταστήματος θέτοντας από την αρχή σαφείς στόχους: αποτύπωση της ιδιαίτερης αισθητικής ταυτότητας του brand σε καλαίσθητο και εύχρηστο web περιβάλλον και άριστη λειτουργικότητα που σε ένα eshop μεταφράζεται απτά σε απλή διαδικασία αγοράς και συνολικά άριστη αγοραστική εμπειρία χρήστη.

PLATFORM

Magento

SERVICES APPLIED

Web Design
Web Development

Quality Assurance

Με κατεύθυνση λοιπόν προσηλωμένη στους παραπάνω στόχους υλοποιήσαμε μια σελίδα που διακρίνεται για την αισθητική της σε κομψές, minimal γραμμές με χαρούμενο και φωτεινό τόνο ώστε να προϊδεάζει θετικά τον χρήστη χωρίς να τον «φορτώνει» και να τον κουράζει.

Η υλοποίηση του LittlesSparkle.gr στην πλέον ενδεδειγμένη και δημοφιλή e-commerce πλατφόρμα για υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικά καταστήματα, το Magento 2. Σε επίπεδο λειτουργικότητας, δημιουργήσαμε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε η περιήγηση στις κατηγορίες, η αναζήτηση των προϊόντων και η διαδικασία αγοράς να είναι εξαιρετικά εύκολη και απλή.

Στο πλαίσιο όλων αυτών, εντάξαμε τις παρακάτω δυνατότητες ώστε να καταλήξουμε σε ένα σύγχρονο και υπερλειτουργικό e-shop :

 • SASS & Susy Grid System & Live Reload: «Έξυπνα» δυναμικά css frameworks για την υλοποίηση fluid design συμβατού με όλα τα σύγχρονα desktop και mobile περιβάλλοντα.
 • Image Lazy Load: Οι φωτογραφίες φορτώνονται αφού έχει φορτωθεί το περιεχόμενο του site και ενώ έχει φτάσει ο χρήστης στο σημείο για να το δει με scroll. Έτσι εξοικονομούμε bandwidth και server request με αποτέλεσμα να πετυχαίνουμε μεγαλύτερη ταχύτητα.
 • Ajax load: Γρήγορη φόρτωση των προϊόντων τόσο στην αρχική σελίδα όσο και στις κατηγορίες και τα αποτελέσματα αναζήτησης ασύγχρονα, ώστε να μην καθυστερεί η συνολική φόρτωση του υπόλοιπου site.
 • Ajax product filters: Όλα τα φίλτρα των προϊόντων λειτουργούν μέσω ajax. Το περιεχόμενο της σελίδας φορτώνεται χωρίς να χρειάζεται refresh της σελίδας όταν π.χ ο χρήστης φιλτράρει βάσει brand, κατηγορίας κλπ.
 • Ajax search & autocomplete: State-of-the-art λειτουργικότητα αναζήτησης. Καθώς ο χρήστης πληκτρολογεί, του προτείνονται αυτόματα προϊόντα και πριν καν ολοκληρώσει την αναζήτηση.
 • Wishlist: O χρήστης μπορεί να εντάξει σε λίστα επιθυμιών τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν. Με αυτό τον τρόπο, ενθαρρύνεται για περισσότερες μελλοντικές περιόδους σύνδεσης στην ιστοσελίδα.
 • Ajax Cart: Τα προϊόντα προστίθεται στο καλάθι χωρίς επαναφόρτωση της σελίδας μέσω ασύγχρονων κλήσεων ajax. Έτσι βελτιώνεται η εμπειρία του χρήστη και εξοικονομείται χρόνος και bandwidth.
 • Reviews χρηστών στα προϊόντα
 • Analytics, Conversion Tracking & Remarketing εγκαταστάσεις
 • Mobile First Design για άριστο responsiveness σε κινητά
 • Adaptive Design για να διασφαλίζεται το καλύτερο user experience για όλους τους χρήστες, ανεξαρτήτως συσκευής στην οποία βρίσκονται. Οι δε χρήστες από κινητά, θα περιηγηθούν σε ένα website που είναι touch-friendly και βελτιστοποιημένο για τη συσκευή τους ενώ αντίστοιχα οι desktop επισκέπτες θα απολάβουν περιεχόμενο που εξυπηρετεί πρωτίστως τη συσκευή τους.

Μονεμβασίας 4

Άγιος Δημήτριος, 17342, Αττική

info@greekinternetmarketing.com

τηλ: 211 71 53 031
211 41 12 599

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας!