Skip to main content

Η Employ Edu είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες με συμβούλους εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας στην Ελλάδα. Στις υπηρεσίες της συμπεριλαμβάνονται ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός για μαθητές, αλλά και φοιτητές, επιμορφώσεις, e-Learning, και Συμβουλευτική Καριέρας, ανάμεσα σε άλλες.


Με 15 χρόνια γνώσης και εμπειρίας, και με δίκτυο 40 επιστημόνων, η Employ Edu έχει καταγράψει πάνω από 500 δράσεις. Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους με σπουδαίο και σύγχρονο υλικό να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προσφέρει στους πελάτες της την καριέρα που πάντα ονειρεύονταν.


Στόχος της, λοιπόν, είναι η εκπλήρωση των ονείρων των μαθητών, των φοιτητών, αλλά και όλων όσων χρειάζονται συμβουλές από ειδικούς για να δρομολογήσουν την καριέρα τους όπως το επιθυμούν.

2η θέση

στο keyword "επαγγελματικός προσανατολισμός"

4η θέση

στο keyword "σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού"

470%

Αύξηση σε νέους χρήστες στα οργανικά

Services

Search Engine Optimization

Το στοίχημα

Η Employ Edu έδειξε εμπιστοσύνη στους SEO Experts της GIM με στόχο τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού της και να αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητα. Ήδη υπήρχαν πολλά χρήσιμα άρθρα στο blog, αλλά και άλλα εκπαιδευτικά resources, όπως eBooks, λεπτομερείς υπηρεσίες της εταιρίας και μίνιμαλ σχεδιασμός στο website που αυξάνει το κύρος και τον επαγγελματισμό της. Η ποιότητα των υπηρεσιών της Employ Edu ήταν άμεσα συνδεδεμένη με την αύξηση της κερδοφορίας της και αυτό έπρεπε να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο.

Για να πετύχουμε σημαντική αύξηση στο traffic, έπρεπε να ανεβάσουμε τη θέση της Employ Edu στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google. Τα keywords, όπως «επαγγελματικός προσανατολισμός», «συμπλήρωση μηχανογραφικού», και «τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού» ήταν αρκετά ανταγωνιστικά και έπρεπε να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε πολλούς ανταγωνιστές. Τα Leads αλλά και τα κλικ ήταν εκεί που έπρεπε να επικεντρωθούμε πραγματικά.

Η μέθοδος

Οι SEO Experts της GIM μπορούν να κερδίσουν κάθε στοίχημα εφόσον βασίζονται σε πρακτικές και δοκιμασμένες μεθόδους για να ανεβάσουν την κάθε επιχείρηση στο επόμενο level. Αρχικά, δόθηκε προσοχή στο website για να γίνουν όλες οι αναγκαίες βελτιστοποιήσεις ώστε το site να γίνει φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Ακολουθήσαμε τα guidelines της Google για να καταφέρουμε το λεγόμενο on-page optimization. Όσον αφορά τις ενέργειες στο on-page SEO συμπεριλάβαμε βελτιστοποίηση των meta data και του content για την αύξηση της ποιότητας των σελίδων του site. Επιπλέον, έγινε ενδελεχής έλεγχος τεχνικών ζητημάτων για την απόδοση του site μέσω ενός τεχνικού SEO audit.

Φυσικά, δώσαμε ιδιαίτερη σημασία και στο off-page optimization. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε την ενίσχυση του brand αλλά και την αξιοπιστία του site. Στο content marketing ακολουθήσαμε μια δυναμική μέθοδο για να αναδειχθεί η υψηλή γνώση και η πολύτιμη εμπειρία της Employ Edu στον κλάδο της. Το link building έγινε παράλληλα με άλλες ενέργειες για να αποκτηθούν αξιόπιστα backlinks. Καταχωρήθηκε λοιπόν content σε σχετικές με το αντικείμενο ιστοσελίδες με υψηλή αυθεντία.

Το αποτέλεσμα

Μέσω της αδιάκοπης και στοχευμένης έρευνας, αλλά και της συνεχούς αξιολόγησης όλων των ενεργειών, η συνεργασία της GIM με την Employ Edu έφερε φανταστικά αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αναλυτικότερα, η Employ Edu εμφανίστηκε άμεσα στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων για τις λέξεις-κλειδιά στις οποίες στοχεύαμε. Οι θέσεις στις οποίες βρέθηκε, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό είναι εντυπωσιακές, και μιλούν από μόνες τους.

Το οργανικό traffic μας έδειξε επίσης μια καλύτερη εικόνα της αποτελεσματικότητας των κινήσεων. Καταφέραμε λοιπόν πολύ σύντομα να παρουσιαστεί αύξηση 470% σε νέους χρήστες στα οργανικά αποτελέσματα το τελευταίο τρίμηνο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο τον προηγούμενο χρόνο, αλλά και να καταγράψουμε 367 leads.

Πετύχαμε

  • 2η θέση στο keyword "επαγγελματικός προσανατολισμός" κάτω από το site του υπουργείου. (θέση 43 πριν ξεκινήσουμε)
  • 4η θέση στο keyword "σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού" κάτω από το site του υπουργείου (θέση 41 πριν ξεκινήσουμε)
  • 5η θέση στο keyword "συμπλήρωση μηχανογραφικού" (θέση 20 πριν ξεκινήσουμε)
  • 6η θέση στο keyword "τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού " (δεν υπήρχε η σελίδα και τη φτιάξαμε μαζί)
  • 7η θέση στο keyword "μοριοδοτούμενα σεμινάρια" (πριν 2 μήνες δεν υπήρχε η σελίδα και τη φτιάξαμε μαζί)
  • Αύξηση 470% σε νέους χρήστες στα οργανικά το τελευταίο τρίμηνο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο τον προηγούμενο χρόνο
  • 367 leads το τελευταίο τρίμηνο (παλιότερα δεν καταγράφονταν)

Μονεμβασίας 4

Άγιος Δημήτριος, 17342, Αττική

info@greekinternetmarketing.com

τηλ: 211 71 53 031
211 41 12 599

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας!