Είπαν για το βιβλίο μας...

Είδα διαφήμιση για το συγκεκριμένο σε άλλο site μέσω google ads. Το επισκέφθηκα και να πω την αλήθεια ήμουν επιφυλακτικός αρχικά σχετικά με την αληθοφάνεια και το περιεχόμενο της προσφοράς. Κατεβάζω το βιβλίο να ελέγξω, και είμαι χαρούμενος που διαψεύστηκα!

Ένα "μεγάλο" pdf 90 σελίδων που καλύπτει όλους τους τομείς και τις περιπτώσεις με πολλές χρήσιμες πληροφορίες!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Σας στέλνω αυτό το email για να σας ευχαριστήσω για το βιβλίο Greekinternetmarketing και την γνώση που προσφέρετε απλόχερα!

Βρίσκομαι στην σελίδα 33 τώρα και έχω κατενθουσιαστεί!

Εύχομαι καί είμαι βέβαιη ότι θα ισχύσει ο κανόνας του "Ο,τι δίνεις... παίρνεις" και θα έχετε ανταπόδωση!!!

EvKou

ΜΠΡΑΒΟ!!!

Απίστευτα ενημερωτικό, περιεκτικό, επεξηγηματικό, αποκαλυπτικό, χρήσιμο...ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ! Επιτέλους κατάλαβα πράγματα που πάνω από ένα χρόνο προσπαθώ να καταλάβω σε διάφορα ξένα σάιτ, βιβλία, blog κα. Σαφώς ξεχωρίζετε από κάθε άλλον, αφού έχετε την ικανότητα να μεταδώσετε με τόση απλότητα όλες αυτές τις τόσο καινούργιες και σύνθετες έννοιες και λειτουργίες.

Ειρήνη Ν.

Μπράβο Κάρολε!

Έριξα μια ματιά στο βιβλίο και το βρήκα πολύ κατανοητό και με πολλές χρήσιμες ιδέες για το e-marketing. Και το site σας αποτελεί ζωντανό παράδειγμα των τεχνικών που αναφέρεις.

Θα το διαβάσω με προσοχή. Ευχαριστώ!

Μιχάλης

Εξαιρετικός οδηγός για την προώθηση site.

Οτι καλύτερο έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό.

Χρήστος

Σημείωση

Καλό θα ήταν να προσθέσετε το info και το newsletter (at) greekinternetmarketing.com στη λίστα επαφών σας, για να μην χρειαστεί να ψάξετε στο spam folder.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών μας ΔΕΝ πωλούνται, ΔΕΝ ενοικιάζονται και ΔΕΝ παρέχονται καθ' οποιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.