Creator Studio: Το νέο εργαλείο του Facebook που θα σας λύσει τα χέρια

   Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να δημοσιεύσετε, να διαχειριστείτε και να έχετε αναλυτικά στοιχεία για το περιεχόμενο σε όλους τους λογαριασμούς σας στο Facebook και Instagram, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο άρθρο!

Το Facebook έβγαλε το νέο εργαλείο που ονομάζεται Creator Studio.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό όπως όλοι γνωρίζουμε, ο μόνος τρόπος για να κάνει post κάποιος πολλαπλές φωτογραφίες και βίντεο στην επαγγελματική του σελίδα στο Instagram ήταν μόνο μέσα από το κινητό του. Αλλά τι συμβαίνει εάν κάποιος έχει πολλές σελίδες ή αν δεν μπορεί να κάνει post από κινητό;

Ας δούμε αναλυτικότερα τις δυνατότητες του:

ΆγκυραΤι είναι το Creator Studio.

Το νέο αυτό εργαλείο είναι ένας απλός τρόπος να διαχειριστείτε ο,τι συμβαίνει στην επαγγελματική σας σελίδα στο Facebook και Instagram και ακόμα αν έχετε πολλαπλούς λογαριασμούς τότε αυτό το εργαλείο θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

content posts

Μέσα από το creator studio θα μπορείτε πλέον να κάνετε post και να προγραμματίζετε posts για τον επαγγελματικό σας λογαριασμό στο Instagram και στο Facebook.

Σας επιτρέπει επίσης να ανεβάζετε πολλαπλές φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram με πολύ απλό τρόπο.

Καλό θα ήταν βέβαια σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι αυτοί οι δύο λογαριασμοί θα πρέπει να είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους για να λειτουργήσει αποτελεσματικά

Ας δούμε πως γίνεται

Μπαίνοντας στην επαγγελματική σας σελίδα στο Facebook θα βρείτε την καρτέλα που ονομάζεται Publishing Tools ή πατήστε more tools για να το βρείτε.

publishing tools

Πατώντας πάνω στην καρτέλα μεταφέρεστε σε μία άλλη σελίδα και αριστερά στα εργαλεία θα δείτε το Creator Studio. Στη συνέχεια μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό του Facebook με το Instagram.

Για να κάνετε post στο Instagram απλά κάντε κλικ το εικονίδιο στο πάνω μέρος της οθόνης και μετά δημιουργήστε το post. Τόσο εύκολα και τόσο απλά!

ΆγκυραΚάτι ακόμα

Τώρα πλέον μέσα από το Creator Studio θα μπορείτε να έχετε αναλυτικά στοιχεία για όλους τους λογαριασμούς σας και στο Facebook αλλά και στο Instagram!

performance

Θα σας βοηθήσει πολύ στο να καταλάβετε το κοινό σας και θα σας γλιτώσει πολύ χρόνο να έχετε τα αναλυτικά στοιχεία του λογαριασμού σας και για το Facebook και για το Instagram στην ίδια πλατφόρμα.

Tip: Μπορείτε να ανεβάσετε post στο Instagram που έχετε ανεβάσει ήδη και στο Facebook, ακόμα και να προσθέσετε τα ίδια λεκτικά, με ένα κουμπί!

Τώρα λοιπόν μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα στο Facebook πιο αποτελεσματικά από ποτέ. Πηγαίνετε λοιπόν στο Creator Studio και δοκιμάστε το!

 

Video

Το παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσει στο πως δουλεύει το Creator Studio:

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τελευταία Άρθρα

   Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτόΑς ρίξουμε μια ματιά στο πως η Google επεξεργάζεται τις αναζητήσεις μας. Κατ’ αρχάς, η Google έχει ως στόχο να παρέχει

17 Απριλίου, 2024

Το πιο γνωστό ελληνικό βιβλίο για κερδοφόρα E-Shops