Δωρεάν Βιβλίο: Μυστικά των Επιτυχημένων E-Shops

Δωρεάν βιβλίο Τα μυστικά των Επιτυχημένων E-Shops - Eshop Book
Κατεβάστε και εσείς το μοναδικό εξειδικευμένο e-βιβλίο στην Ελλάδα με θέμα την αύξηση της επιτυχίας στο E-Commerce (Από τον συγγραφέα του Βιβλίου "Μέθοδοι Προώθησης Ιστοσελίδων" - Κάρολο Τσιλιγκιριάν)
Θέλετε να αυξήσετε τους επισκέπτες και την κερδοφορία του E-Shop σας;
Ανακαλύψτε στο δωρεάν βιβλίο της
GIM Greek Internet Marketing:
  • Πώς να αυξήσετε την κερδοφορία του Eshop σας χάρη στο Internet Marketing
  • Τα 4 Απαραίτητα Βήματα για την επιτυχία πριν και μετά την κατασκευή του E-Shop σας
  • Πώς να επιλέξετε την ιδανική πλατφόρμα Eshop για να μη κάνετε περιττά έξοδα μετά
  • Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει απαραίτητα ένα σύγχρονο Eshop ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό
  • Ποιοι είναι οι αποδεδειγμένα επιτυχημένοι τρόποι προώθησης ενός Eshop στην Ελλάδα
Ακολουθήστε τα εξής 2 βήματα:

1ο Βήμα: Κάντε το Share στο Facebook!

2ο Βήμα: Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να κατεβάσετε το βιβλίο GIM!

Διαβάσατε το βιβλίο; Γράψτε και εσείς τα σχόλια σας για το eshop e-book!

Καταρχήν μπράβο σας για το σύνολο της παρουσίασης, έξυπνο το δώρο βιβλίο που μου δώσατε και σας ευχαριστώ. Το διάβασα ευχάριστα την Κυριακή που ξεκουραζόμουν, θα το συστήσω και σε αρκετούς φίλους μου.

Αλέξανδρος Πατσός

Το βιβλίο είναι ευκολοδιάβαστο και πολύ χρήσιμο τόσο για κάποιον που επιθυμεί να ασχοληθεί με το ηλεκτρονικό εμπόριο όσο και για κάποιον που καλείται να συντονίσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Προσωπικά, βρίσκομαι στην θέση αυτού που καλείται να συντονίσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (υπάλληλος) και έχοντας μία πολύ μικρή εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο, έψαχνα κάτι εύχρηστο και κατατοπιστικό.

Τελικά το βιβλίο έτυχε να το κατεβάσει κάποιος φίλος μου στο facebook και με αφορμή την δημοσίευση του ότι διάβασε το συγκεκριμένο βιβλίο, αποφάσισα να το "κατεβάσω" και εγώ. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα παραπλήσια βιβλία από την εταιρία σας, γιατί αποτελούν χρήσιμα εγχειρίδια!

Stella

βρηκα το βιβλιο πολυ κατατοπιστικο και ενδιαφερον. Με δεδομενο οτι δεν ξερω πολλα πραγματα γυρω απο το επιχειρειν, το γεγονος οτι καταλαβα αρκετα, ειναι ασφαλως το μεγαλο συν του. Θα χρειαστει να το ξαναδιαβασω για να μπορεσω να σας πω κατι περισσοτερο.

Πολυ κατατοπιστικα ειναι τα βιντεακια.

Κωσταβάρα Ζωή