Εταιρικό Προφίλ

Η GIM Greek Internet Marketing είναι μια εταιρεία που ασχολείται με το Internet Marketing, το Web Design & Development, και παράλληλα διοργανώνει σεμινάρια με θέμα την αποτελεσματική αξιοποίηση του Internet από Ελληνικές επιχειρήσεις.

Δημιουργήθηκε στις αρχές του 2009 από τον Κάρολο Τσιλιγκιριάν, ο οποίος αποφάσισε να κάνει γνωστή την τέχνη και επιστήμη του Internet Marketing στην Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτά δημιούργησε και το βιβλίο «Μέθοδοι Προώθησης Ιστοσελίδων» που δίνει δωρεάν μέσα από το εταιρικό site της GIM καθώς και το δεύτερο βιβλίο «Μυστικά των Επιτυχημένων Eshops».

Αναπτυσσόμενη ταχύτατα, η GIM έχει καταφέρει να:

  • Έχει ένα μεγάλο portfolio στην κατασκευή ιστοσελίδων με έμφαση το E-commerce
  • Την έχουν εμπιστευτεί μεγάλες εταιρείες για την προβολή τους στο Internet όπως η Metlife Alico, το IVF Emvio, η Βαμβακάς ΑΕ, το ΙΕΚ Όμηρος, η Neon Energy κ.α.
  • Έχει καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στο Search Engine Optimization
  • Έχει εισάγει στην Ελληνική αγορά καινοτόμες μεθόδους Internet Marketing όπως το video PromoActors
  • Έχει συμβάλει σημαντικά στη τεχνογνωσία στο Internet Marketing στην Ελλάδα με τα δυο δωρεάν βιβλία που διανείμει, τα σεμινάρια Internet Marketing, και το εταιρικό της Blog

Η GIM ειδικεύεται στην παροχή "Expert Solutions" σε πολύπλοκα Internet Marketing projects και την παραγωγή εξαιρετικών μετρήσιμων αποτελεσμάτων μέσα από την έξυπνη χρήση του Internet Marketing.

 

Η Ομάδα

Η ομάδα της GIM απαρτίζεται από 10 εξειδικευμένα άτομα στο Internet Marketing και τον προγραμματισμό.

 

Κάρολος Τσιλιγκιριάν

Ο ιδιοκτήτης της GIM είναι ο Κάρολος Τσιλιγκιριάν. Ο Κάρολος Τσιλιγκιριάν είναι επιχειρηματίας, Marketer, και Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Διαθέτει επίσης εμπειρία σε Website Development και Project Management πολύπλοκων Website Programming projects.

Έχει αναλάβει με επιτυχία την προώθηση πολλών επιχειρήσεων σε διάφορους κλάδους, συνδυάζοντας στρατηγικά διαφορετικές Internet Marketing τεχνικές. Μπορείτε να δείτε Case Studies στη σελίδα:

http://www.greekinternetmarketing.com/portfolio/case-studies

Είναι συγγραφέας του βιβλίου: «Μέθοδοι Προώθησης Ιστοσελίδων» και του βιβλίου «Μυστικά των Επιτυχημένων Eshops». Διδάσκει στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, και εμφανίζεται σε ομιλίες όπως το Infocom World και σε Courses της KnowCrunch.

Φημίζεται για την εμμονή του στη λεπτομέρεια και τις εύστοχες κριτικές του σε websites με μετρήσιμα θεαματικά αποτελέσματα.

Linkedin: http://gr.linkedin.com/in/karolostsiligkirian
 

Κωνσταντίνος Ανδρούτσος

Head of Digital Marketing

 

Βασίλης Μακρίδης, Παναγιώτης Κωνσταντέας

Digital Marketers.

 

Αλέξανδρος Καράμπελας, Κυριάκος Ζένιος

Η καρδιά του τμήματος SEO.

 

Κώστας Ξυλάς, Κώστας Καράβολας, Άρης Σλάβοβ, Γιώργος Βαρθαλίτης, Γιώργος Κομιανός

Οι Κώστηδες στη GIM είναι προγραμματιστές με εξειδίκευση το Magento. Οι Γιώργηδες έχουν εξειδίκευση στο Drupal. Ο Άρης είναι το σούπερ πολυεργαλείο και ένα ανερχόμενο αστέρι στην Ελληνική προγραμματιστική κοινότητα.

 

Ρόζυ Τσιλιγκιριάν

Η Ρόζυ Τσιλιγκιριάν είναι η όμορφη φωνή μας προς τα έξω, και η πρέσβης Θετικής Ενέργειας! Είναι υπεύθυνη του τμήματος υποστήριξης της GIM.

 

Αλέξανδρος Κοκόλης

Ο Αλέξανδρος Κοκόλης είναι Σύμβουλος Internet Marketing της GIM με ειδίκευση στο Google AdWords

 

Μάνια Νίνε

Η Μάνια Νίνε είναι Σύμβουλος Internet Marketing της GIM με ειδίκευση στο Social Media Marketing.

 

Ανδρέας Σπίνος, Μαρία Κρητικού, Στέλιος Αρτεμάκης, Άννα, Αλεξιάννα...

Ο Ανδρέας, η Μαρία, η Άννα, η Αλεξιάννα και ο Στέλιος είναι Content Creators στη GIM.

Συγγράφουν καθημερινά πλήθος άρθρων και παρουσιάσεων που χρησιμοποιούνται στα πλαίσια του Content Marketing SEO και του Copywriting σε Websites.